DTC og Formel 4 tester nye talenter

Foto: Henning Smed

I søndags blev sæsonen for henholdsvis MASCOT DTC og Renault F4 afsluttet med Kasper H. Jensen og Casper T. Hansen som sæsonens mestre. Men allerede nu er forarbejdet til den kommende sæson gået i gang.

”Onsdag den 17. oktober stiller FDM Jyllandsringen banen kvit og frit til rådighed for teams i dels DTC-serien, dels Formel 4-serien, så de har mulighed for at teste nye talenter med henblik på 2019-sæsonen,” fortæller promotor Peter Elgaard.

Netop nye talenter sætter i den grad præg på de to klasser.

”I Formel 4 er jo en klar talentklasse, hvor størstedelen af feltet jo består af teenagere, der kommer fra gokart, mens vi jo i disse år oplever et generationsskifte i DTC i takt med, at veteranerne stopper,” fortsætter Peter Elgaard. ”Tag bare et kik på årets top 6 i mesterskabet. Her er fire af de seks pladser besat af kørere, som for fire år siden endnu ikke havde været til start i et DTC-løb.”

”Nu skal vi så have fundet den generation, som kan udfordre Kasper, Lasse, Frederik og Max.”


Flere teams har allerede indgået aftaler med kørere til testdagen, men er man interesseret i at få en test i en DTC-racer og derfor gerne vil høre nærmere om betingelserne for at deltage i testen, kan man kontakte Peter Elgaard på peter@dtcmotorsport.dk.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: