Ekstra køretid til Silas Rytter i weekenden

Foto: Boxengasse

Nogle gange skal man være klar til at tage de chancer der opstår. Derfor slog Silas Rytter til, da han fik buddet om at deltage i OK Oktan 100 Super GT 2L-klassen for Momentum Racing.

Det giver en ekstra travl weekend for sæbonitten, som dermed deltager i to klasser på Ring Djursland. Selv glæder han sig bare over muligheden:

– Det er altid fedt at få lov at køre racerbil, så jeg er først og fremmest taknemmelig for at have fået muligheden. Der er heldigvis en del ventetid i løbet af sådan en løbsweekend, så det gør faktisk slet ikke noget at jeg skal ud at køre i to forskellige klasser, siger Silas, der kommer til at omstille sig mellem den forhjulstrukne DS3 Cup-racer og den lille baghjulstrukne Mitjet 2L.

– Jeg ved ikke om det bliver en udfordring, men jeg tager det lidt som det kommer. Det bliver i hvert fald en oplevelse sådan at gå fra én bil til den næste, og i den sidste ende hjælper det mig nok også til at blive en bedre racerkører, når der er lidt mere pres på, fortæller han.

Præcis som i DS3 Cup streames løbene i OK Oktan 100 Super GT gratis på Youtube på søndag: https://youtube.com/supergtdanmark


Rytter Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: