En ny start venter for CMD Motorsport

Foto: CMD Motorsport/Boxengasse

En ny sæson venter for CMD Motorsport på de danske racerbaner, men teamet fra Brædstrup står også overfor en sæson, der ikke er helt som de foregående.

Teamet er nemlig ikke kun aktive i DS3 Cup, for sidste års mester i dén kategori er taget videre til den noget hurtigere Super GT Danmark. Derfor er der gule racere i to forskellige klasser denne weekend på Padborg Park, hvor Jacob Sevel debuterer i Super GT og giver stafetten i DS3 Cup videre til sin bror, René Sevel. 

Jacob Sevel træder med Super GT ind i en ny verden. Den nye racer er stærkere og markant lettere end en DS3 Cup-racer, og derfor indrømmer han også blankt, at der har været lidt tilvænning at se til.

– Det er en ny verden for os at køre i Super GT. Det er en meget anderledes racerbil, og man skal virkelig starte fra bunden på mange områder. Det har været et stort arbejde, men vi var fint kørende til vores tests, og det er bare en fed bil at køre i. Den styrer super godt, og jeg er virkelig glad for, at vi kan få prøvet kræfter med det her. 

Ved siden af den nye Super GT-racer står teamets to DS3 Cup-biler. Her kører Nicolai Baltzer igen i serien, og Baltzer ser frem til en god sæson – og til at fortsætte udviklingen fra sidste sæson med sin nye holdkammerat i DS3 Cup, René Sevel.


– Det bliver så spændende at komme i gang igen. Jeg tror, vi får en god kamp i klassen i år, og DS3 Cup stiller med et endnu stærkere felt denne gang, så vi får helt sikkert masser af godt ræs. I den her klasse får man aldrig noget foræret ude på banen, så vi ser frem til en hård fight, forklarer Nicolai Baltzer og tilføjer:

– Jeg er i hvert fald varm til sæsonstarten. Denne weekend er min fjerde med ræs i træk, så jeg kommer til Padborg direkte fra at have kørt et par rallysprint og et enkelt rally. Rally og banesport er to helt forskellige discipliner, men jeg tror det giver lidt. Henover vinteren har jeg også arbejdet hårdt på at få marginalerne med mig, så jeg har smidt otte kilo og fået arbejdet på koncentrationen – alt det skal ud at stå sin prøve nu, forklarer han. 

CMD Motorsport kan følges hele weekenden i både Super GT og DS3 Cup på Youtube.

Bilhuset CMD Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: