Endelig tid til sæsonpremiere for Henrik Bollerslev i Nürburgring Langstrecken Serie

Foto: David Neubarth/WS Racing by GITI Tires

Alt var egentligt linet op og klar til sæsonstart for Henrik Bollerslev tilbage i marts, da den viborgensiske bilforhandler fik kørt de sidste tests og egentlig bare ventede på, at årets udfordringer i Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) skulle begynde.

Men det blev ved forberedelserne for Bollerslev og det tyske Audi-team, WS Racing. Ind kom coronavirussen, og den globale pandemi fik naturligvis også store konsekvenser for den traditionsrige, tyske motorsportsserie.

Siden marts har der – i det store hele – været lukket. Men nu går det den rette vej i hele motorsportsverdenen, og allerede i den kommende weekend er det tid for første løb på fire timer.

Det bliver et løb, der har været stor søgning til. 141 biler stiller til start, når det går løs på lørdag – og det er noget, som Henrik Bollerslev har set frem til i spænding.

– Endelig, endelig endelig. Det har holdt hårdt, men nu kan vi endelig komme i gang med sæsonen. Jeg var på Nürburgring til en sidste test for en uge siden, og det var super godt at være tilbage, forklarer han.


Coronaen satte også sit præg på sæsonoptakten for WS Racing, som foruden Bollerslevs R8 også råder over en Volkswagen Golf GTI TCR, der ligeledes er med i serien. Foto: David Neubarth/WS Racing

Dobbelt test

Sidste uges testkørsler gav imidlertid også noget at arbejde med. Sæsonens højdepunkt på Nürburgring, 24-timersløbet, er flyttet frem til september måned. Her kører Henrik Bollerslev imidlertid ikke i den Audi R8 GT4, som han har i resten af sæsonen hos WS Racing. I stedet er det nu på plads, at viborgenseren stiller op til 24-timersløbet i en Porsche Cayman.

– Vi er godt på vej, men der skal stadig arbejdes på opsætningen af vores Audi R8 frem mod weekenden. Det er især dækkenes holdbarhed, som vi har udfordringer med, forklarer han og tilføjer:

– Jeg prøvede også Porschen, som jeg skal køre 24-timersløb med – og på trods af at den har 75 hestekræfter mindre end Audien, så kørte den stadig hurtigere. Så teamet arbejder videre på det, og jeg er absolut optimist frem mod weekenden, der kommer.

WS Racing råder foruden Audi R8 GT4-raceren også over et par Volkswagen Golf GTI TCR. Foto: David Neubarth/WS Racing
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: