Et nyt kapitel venter i Super GT for Jacob Sevel

Foto: Boxengasse

Jacob Sevel og CMD Motorsport endte med en tur på podiet i Am-klassens premiereløb i Super GT Danmark, og siden er der blevet knoklet igennem i værkstedet i Brædstrup for at blive klar til at bygge videre på al den læring, som sæsonstarten gav CMD Motorsport.

Jacob Sevels skifte fra DS3 Cup til Super GT-klassen har kastet sine udfordringer af sig, for det er en fundamentalt anden racerbil og en helt anden opgave at forberede bil og køreteknik. Men det går den rigtige vej for Brædstrup-teamet, og det var sidste måneds sæsonpremiere et godt bevis på.

I weekenden venter årets anden afdeling, som køres på Ring Djursland. Og der er hårdt arbejde i vente, lyder forudsigelsen fra en optimistisk Jacob Sevel.

– Med Ring Djursland er næsten alt nyt en gang mere. Banen er meget anderledes end Padborg Park, men vi har forberedt os en masse, og jeg satser på, at vi har ramt nogenlunde inden for skiven med vores forberedelser. Jeg må erkende, at det har været sværere end som så at klare omstillingen fra den forhjulstrukne DS3 til den her racer, men det er jo en del af udfordringen, som vi har taget op, konstaterer han. 

Teamet kommer til Ring Djurslands kuperede asfalt med en aktuel andenplads i Am-mesterskabet, og derfor er det ekstra vigtigt at holde momentum, vurderer Jacob Sevel. 


– Vi har brugt rigtig meget tid på at rette småfejl og skifte mindre ting på bilen, så jeg håber det kommer til at trække det hele vores vej. De første træninger i weekenden bliver vigtige, for det er jo først der, vi ved, om vi er på rette spor eller ej, siger han. 

Super GT Danmark kan følges live på Youtube i den kommende weekend.

CMD Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: