Fantastisk hjemmeweekend for Patrik Matthiesen

18082023JG_0245
Foto: Grippo

Ikke siden 2014 har den sønderjyske racerkører kørt et løb på dansk asfalt. Det lavede han om på i weekenden ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.

Her stillede hadersleveren til start i Special Saloon Car-klassen med den Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO, som han normalt kører i det europæiske Lamborghini Super Trofeo-mesterskab sammen med Leipert Motorsport, som ligeledes havde taget turen til Danmark for at hjælpe Patrik med deltagelsen.

Lamborghini-mærket fyldte meget i weekenden, da det italienske sportsvognsmærke fejrede sit 60-års fødselsdag i forbindelse med Grand Prix Danmark. Og med landets definitivt bedste Lamborghini-kører som konkurrent, var målsætningen at ramme trinnet lige under førstepladsen.

Og det lykkedes ret godt. I to ud af tre heat kunne Patrik Matthiesen lade sig notere for andenpladsen efter at have slået konkurrenterne i Special Saloon Car-klassen.

Mest af alt har weekenden på FDM Jyllandsringen været en enestående mulighed for at kunne vise den lyseblå fartmaskine frem for de mange trofaste sponsorer og samarbejdspartnere, som er årsagen til at Patrik kan jagte sin ambition om en professionel karriere. Og det lykkedes til fulde:


– Vi har haft den bedste søndag nogensinde. Der har været så mange gæster på besøg, og den begejstring og det høje humør, de har bragt med ind i vores telt, har gjort det til et højdepunkt i min sæson. Det har virkelig været hyggeligt, sjovt og fedt – og så gør det ikke noget, at vi kunne tage lidt pokaler med hjem også, siger Patrik Matthiesen, der ikke vil afvise at lave en lignende optræden ved en kommende lejlighed.

– Det er fantastisk at kunne gøre noget ekstraordinært for alle dem, som støtter min drøm og mit projekt. Det har været hårdt arbejde at få det hele arrangeret, men med god hjælp fra mine forældre, Leipert Motorsport, STEP Sports Management og gode hjælpere er det lykkedes – og det blev virkelig godt!

Om fire uger er Patrik tilbage i sin lysblå Lamborghini, når Lamborghini Super Trofeo Europe kører på Valencia-banen i Spanien.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: