FDM Jyllandsringen får Årets Bil som safetycar til TCR Denmark i 2022

Foto: Hyundai

TCR Denmark gæster i den kommende sæson FDM Jyllandsringen til i alt tre af syv løbsweekender. Og her er det nu blevet muligt at løfte sløret for et nyt samarbejde, for til TCR Denmarks løb kommer der en ganske særlig safetycar.

Det bliver vinderen af Årets Bil i Danmark 2022, Hyundai IONIQ 5. Den nye elbil IONIQ 5 kommer på banen i samarbejde med Hyundai Danmark, og det glæder pressechef Annegrethe Skovby, at kunne skabe endnu en forbindelse mellem Hyundai og banesport.

– Vi er glade for at kunne præsentere den nye Hyundai IONIQ 5 som safetycar på FDM Jyllandsringen i samarbejde med TCR Denmark i denne sæson. Det går godt i spænd med, hvor meget vi hos Hyundai lærer på banerne, når vi udvikler vores biler – og der er IONIQ 5 bestemt ingen undtagelse, forklarer Annegrethe Skovby og tilføjer.

– Vi vil også gerne vise, at elbiler ikke er kedelige, for er der noget sådan en kan, så er det at accelerere. Det får vi brug for ude foran feltet i år, siger hun med et smil.

Godt samspil


At årets safetycar er elektrisk passer desuden glimrende ind på FDM Jyllandsringen, som netop har satset stort på grønne kørekurser og har en lang række nye lynladere i banens paddock. Derfor passer det nye samarbejde ekstra godt ind, mener administrationschef Jesper Ørskov Nielsen fra FDM Jyllandsringen.

– Det er en dejlig aftale at få i hus. Vi ser meget frem til at få en elbil som safetycar, for det passer godt sammen med vores nye satsninger på grønne kørekurser med elbiler, som rigtig mange forhandlere af elbiler benytter til at få ekstra viden på området, forklarer han.

Bestyrelsesformand i TCR Denmark, Bent Dyhre Hansen, supplerer:

– Det er fantastisk for serien, at vi kan skabe dette samarbejde mellem serien, FDM Jyllandsringen og ikke mindst Hyundai, der jo som mærke har en fremtrædende, global plads i TCR. Vi ser frem til at se den nye IONIQ 5 på banen i år.

TCR Denmark åbner sæsonen til maj, mens årets første løb på FDM Jyllandsringen bliver den 25-26. juni. 

TCR Denmark

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: