Finale i Italian GT Championship: Frederik Schandorff med i kampen om mesterskabet

2020_11_frederik_schandorff_monza_4
Foto: Frederik Schandorff Racing

Den danske Lamborghini-juniorkører er stadig med i kampen om mesterskabet i det italienske GT-mesterskab, som afgøres søndag.

Efter en udfordrende sæson i det italienske GT-mesterskab er der stadig mulighed for, at den danske Lamborghini-juniorkører Frederik Schandorff erhverver sig titlen i det italienske GT-mesterskab, som afgøres denne weekend på Monza-banen.

– Selvom vi er ude af top-tre-stillingen i mesterskabet, så er kampen så tæt, at vi faktisk stadig har mulighed for at tage titlen. Det kræver dog, at vi vinder løbet, og så afhænger det samtidig af, hvor godt vores konkurrenter slutter. Vores forberedelser er gået godt, og umiddelbart fornemmer jeg, at vi har bilen til en sejr denne weekend. Vi befinder os i en situation, hvor vi ikke har noget at tabe, så vi kan sætte alt ind og tage nogle chancer for at få sejren. Så det er dét, vi har tænkt os, lyder det fra Frederik Schandorff.

Schandorff stiller igen op for det italienske VSR-team og skal dele sin Lamborghini Huracán GT3 EVO med hollandske Danny Kroes og finske Tuomas Tujula. Fjerde og sidste afdeling af Italian GT Championship skydes i gang med kvalifikationsrunder lørdag eftermiddag, mens det tre timer lange løb flags grønt søndag eftermiddag kl. 13.20. Løbet kan streames live fra seriens eget website.

TIDSPLAN – ITALIAN GT CHAMPIONSHIP – MONZA


Lørdag 7. november
14.45 – Kvalifikation #1 (15 min)
15.10 – Kvalifikation #2 (15 min)
15.35 – Kvalifikation #3 (15 min)

Søndag 8. november
13.20 – RACE (3 timer)

Livestreaming: http://www.acisport.it/it/acisport-service/live-streaming/ita

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: