Første officielle test i Danmark med Julien Briché

Foto: Peugeot Sport

Vejret var fantastisk og forberedelserne gode til første test i Danmark med Julien Briche.

Banerne i Danmark er meget forskellige fra dem der køres på i Europa – og Peugeot Sport arbejder benhårdt på at få en konkurrencedygtig bil til TCR-Danmark serien. Vi arbejder på at få bilen gjort rigtig stærk til næste sæson, og samler så meget viden ind som muligt. Vi havde en lang liste at ting der skulle testes og vi kom i mål med de ting vi havde sat os for.

De to testdage med Julien Briche forløb planmæssigt og opgaven med at samle informationer ind gik som forventet. Tiderne er ikke konkurrencedygtige på nuværende tidspunkt, men det afgørende er at vi får lært hvilken retning vi skal gå for at komme tættere på podiepladserne.

Julien Briche måtte erkende at Jyllandsringen er meget forskellig fra hvad han kender i Europa. Banen har mange sving, korte langsider og dårlig traction, hvilket kræver noget helt andet af bilen og det er netop formålet med de test. Julien har i mange år haft et tæt samarbejde med Peugeot Sport – og vi arbejder videre med udviklingen frem mod en stærk 2021-sæson.

Michael Markussen har nu kørt mange km i Peugeot 308 TCR og levere pæne tider og fremgang og deltog også i testarbejdet denne uge.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: