Forbliver forspringet på bare 400 meter?

Foto: Morten Alstrup

Årets Danish Endurance Championship skal have fundet sin afgørelse. I den kommende weekend skal sæsonens to sidste løb afvikles på Padborg Park, og der er intet afgjort på forhånd. I hvert fald ikke, når det drejer sig om den mest prestigefyldte konkurrence – nemlig konkurrencen om distancepokalen, hvor det kort og godt drejer sig om at tilbagelægge flest kilometer.

Afstanden mellem de to bedste teams er så lille som bare 400 meter! UP Motorsport, der har indsat en sort BMW Z4 med startnummer 298 på siden, har tilbagelagt 786,8 kilometer, mens Sander Steffensen og Christian Lystoft, der kører i Team Padborg Parks røde Mitjet-racer, står noteret for 786,4 kilometer.

Men trods den beskedne afstand mellem de to teams, er det ikke sikkert, at hverken UP Motorsport eller Team Padborg Park løber af med den største pokal. Indenfor en afstand af blot 30 kilometer følger tyske Jashinski Motorsport, Team Lindholm Leasing fra Viborg samt to blå og orange Renault Clioer fra Sally Racing.

Weekendens to løb for Danish Endurance Championship strækker sig begge over en time, hvor lørdagens løb starter 13.20, mens det søndag går løs 14.00. Undervejs skal alle teams gennemføre et obligatorisk pitstop, så det må forventes, at de hurtigste hold vil kunne tilbagelægge mellem 55 og 57 omgange begge dage og dermed kunne lægge godt 250 kilometer til deres distancekonto.

Det er ikke kun i kampen om distancemesterskabet, at der hersker stor spænding før finalen på Padborg Park, hvor der i alle klasserne er 60 point at kæmpe om.


I klasse 1 for de mindste, utunede biler er det således blot 14 point mellem de tre hold Syddjurs Racing, Team Far & Søn samt Normann Racing, mens klasse 2 er endnu tættere. Her er Sally Racing, UP Motorsport og Team Padborg Park blot adskilt af fire point.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: