Viborgensiske Martin Andersen fik i den forgangne weekend virkelig hul på sin sæson med det tyske storhold Hyundai Team Engstler i den tyske standardvognsserie ADAC TCR Germany, da det på Lausitzring blev til to andenpladser i lige så mange heats.

Det var Andersens første podiepladser i den tyske serie, og blev samtidigt det perfekte startskud til et travlt efterår. Allerede i denne weekend fortsætter serien, når turen går til Hockenheimring.

Annonce:

– Det føles fantastisk at kunne bygge videre på en så god weekend, som den, vi lige havde. Teamet er helt opsatte på at fortsætte udviklingen, og for mig som kører var det virkelig godt at få sådan et resultat i bogen. Nu får vi omvendt også et par tunge biler med 60 kilos succesballast, men jeg ved bilen er god, så mon ikke vi kan blande os i topkampen igen, lyder det fra Martin Andersen.

Der er ingen risiko for at blive kold i ADAC TCR Germany for tiden – i sidste uge var Martin Andersen og Hyundai Team Engstler i aktion på Lausitzring, og i denne weekend går turen til Hockenheim i det sydtyske. Foto: Marco Meumann

Legendarisk asfalt

Hockenheim er en bane, der har sikret sig sin egen, velfortjente plads i historien i Formel 1 – og for Martin Andersen, der kører sin første internationale sæson i TCR i år er det samtidigt også en lidt uvanlig bane. Hockenheim er nemlig en bane, som han kender fra tidligere.

Hyundai kommer til Hockenheim med en solid succes i bagagen – to 1-2-resultater blev det til sidste weekend for Luca Engstler og Martin Andersen. Foto: Marco Meumann

– Hockenheim er bare en supercool bane i min verden. Du har set den i Formel 1 så mange gange, og den er virkelig fed at køre på, siger han og fortsætter:

– Den har en god blanding af sektioner med hurtige sving, og så er der stadionsektionen på banen, som er virkelig sjov. Jeg kørte der en enkelt gang i Super GT Danmark, og har derfor også en smule kendskab til den, omend det var i en helt anden type bil. Det bliver til gengæld rart at have lidt forhåndskendskab, for vi har to weekender på Hockenheim her i slutningen af sæsonen, og derfor er det blot ekstra vigtigt at vi hurtigt finder formen.

Weekenden på Hockenheim fordeler sig på to kvalifikationer og to løb. Lørdag er der kvalifikation fra 10.00 til 10.20 og løb fra 13.30 til 14.00, mens det søndag går løs med kvalifikation fra 09.00 til 09.20 og løb fra 13.30 til 14.00.

Det hele kan som altid følges gratis på livestream hos www.adac-motorsport.de og hos tyske www.tvnow.de.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply