Formel 4-kørerne afslutter sæsonen på Sturup Raceway

Foto: Sturup Raceway

Takket være intensivt arbejde bag kulisserne er det lykkedes at give Formel 4-kørerne en fjerde løbsweekend i 2020. Sammen med Seven Racing og Arion-serierne drager kørerne i det danske Formel 4-mesterskab allerede i næste weekend til Sturup Raceway, en halv times kørsel fra København.

Den svenske racerbane har tidligere været et populært indslag på den danske løbskalender, men sidst en dansk formelklasse var på visit i det svenske, var i 2015 – så sæsonen sluttes af med nyt territorie for langt de fleste af klassens kørere.

Hver omgang på den svenske bane byder på 2.087 meters hårdt arbejde bag rattet for F4-kørerne. Med store højdeforskelle og en kombination af både hurtige og langsomme svingkombinationer bliver der ikke meget plads til afslapning i løbet af hver session. Til gengæld er der stor sandsynlighed for, at køreren øverst på podiet har gjort sig fortjent til den store pokal.

Fredag den 30. oktober arrangeres testdag på banen for kørerne, mens hele finaleafdelingen afvikles lørdag d. 31. oktober.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: