Fredag den 4. januar åbner tilmeldingen til Classic Race Aarhus 2019

Foto: Classic Race Aarhus

Der er nu mindre end fem måneder til, at der for tiende gang skal køres Classic Race Aarhus, og forberedelserne til jubilæumsudgaven på den 2,6 kilometer lange bane omkranset af såvel Marselisborg Slot som Aarhusbugten har været i gang længe. Og nu kan kørerne få klaret én af deres forberedelser.

Fredag den 4. januar åbnes der nemlig for tilmeldingen til Classic Race Aarhus. På hjemmesiden – www.craa.dk – er det således muligt for de aktive deltagere at tilmelde sig i de tre såkaldte årgangsklasser – 65-klassen, 71-klassen samt 76er og firserklassen – i Youngtimerklassens tre divisioner, den populære OK Mobil 1 Legend Car Cup samt i Special Saloon Nordic Cup, som for første gang kommer til at optræde på programmet ved Classic Race Aarhus.

Udover disse klasser fuldendes programmet for det tiende Classic Race Aarhus – som finder sted i storebededagsferien den 17.-19. maj – af Mascot Danish Thundersport Championship, Triumph Competition & British HTGT, Classic Road Racing samt opvisning med Formel 1-racere og Gentlemen Show Class. Endelig vil der være velgørenhedskørsel i samarbejde med Ræs med riget-organisationen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: