Frederik Normann kører distancen i 2020

Foto: HPT Foto

Efter et par sæsoner i Special Saloon Car-klassen gearer Frederik Normann nu op og prøver kræfter med Danish Endurance Championship (DEC). Nye udfordringer skal der til for racerkøreren fra Rødkærsbro, og dét skal der nok komme.

– Jeg syntes at der skulle nogle nye udfordringer til, og i DEC kører vi på en weekend to løb af hver én times varighed. Jeg har valgt ikke at dele køretiden med en anden kører, så jeg får i hvert fald afprøvet min udholdenhed, fortæller Frederik Normann, der til sit store held ikke har behøvet opgradere den hjemmebyggede racerbil meget for at passe ind i den nye klasse.

– Det er faktisk kun et spørgsmål om at montere en større benzintank i bilen, så det er ret hurtigt klaret. Jeg har fra starten bygget bilen med tanke på langdistanceløb, for jeg har altid været begejstret for den slags racerløb. Min største drøm er også at kunne køre et 24 timers-løb en dag, men lige nu tager jeg en time ad gangen, griner han.

Racerbilen, en BMW M3 som Frederik har ombyttet til motorsport på sit eget værksted, kommer indtil videre kun til at køre på de danske baner i 2020. Indtil videre, i hvert fald.

– Jeg håber lidt at finde tid og penge til at køre et løb eller to i udlandet, for det er store oplevelser hver gang. Til gengæld er jeg ret sikker på at køre et enkelt løb i Special Saloon Car-klassen til Grand Prix Danmark. Det er årets største baneløb i Danmark, og der vil jeg gerne med for lige at vise flaget.


Første løb for Frederik Normann og teamet bliver på FDM Jyllandsringen til Åbningsløbet den 18-19. april.

Normann Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: