Lamborghini Super Trofeo tager hul på sæsonen i dag med første runde af Lamborghini Super Trofeo Middle East serien der afvikles og 2 runder, denne weekend i Dubai og næste weekend i Abu Dhabi. I hvert runde køres der 3 løb.

Efter sejren i 24 timers løbet på samme bane i januar, fik vi en del henvendelser fra forskellige teams om bla. at deltage i Lamborghini Super Trofeo i Mellemøsten og valget faldt på Target Racing til denne serie, det var helt naturligt og de har en yderst professionel indstilling til tingene og har stor erfaring med Lamborghini Super Trofeo.

Annonce:

I går torsdag blev der kørt træning og både Frederik Schandorff og hans medkører Russeren T.Boguslavskiy satte begge hurtigste tid i hver deres træning, T.Boguslavskiy på nye dæk og Frederik Schandorff på brugte dæk.

I dagens Kvalifikation satte T.Boguslavskiy raceren på en P2 med nye dæk og Frederik Schandorff satte raceren på Pole på brugte dæk, hvilket gør at Race 1 senere i dag starter Russeren på P2 og til Race 2 og 3 i morgen starter Frederik Schandorff I Pole i begge race.

”Bilen køre helt fantastisk og vi har ramt det helt rette setup så vi har helt klart ambitioner om en topplacering i de 3 løb der skal køres i dag og i morgen” siger Frederik Schandorff og forsætter ”Det har jo indtil nu været en helt fantastisk sæsonstart for mig, med sejren i Dubai 24 timer og nu den bedst mulige position til at leverer endnu et topresultat her i Lamborghini Super Trofeo Mellemøsten”

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply