God fremgang for LM Racing

Foto: Boxengasse/LM Racing

LM Racing har ingenlunde haft en nem sæsonstart i TCR Denmark, men årets tredje afdeling på Jyllandsringen blev på alle områder vejen tilbage til den form, som det silkeborgensiske racerteam hele sæsonen har stræbt efter at ramme.

Kenn Bach fik knækket den famøse kode efter to svære løbsweekender og en stor skade i sæsonpremieren, og kvitterede i regnen med at vende en håbløs start til en sejr i Trofeo-klassen – nordjydens første i LM Racings Cupra.

– Det er et kæmpestort comeback for teamet og for mig. Indtil nu har de sorte skyer hængt over mig på banen, men den her weekend hjalp de med regnen, og jeg fik endelig vist den form, vi ved LM Racing har. Starten på finalen var ellers forfærdelig, for bilen stallede på gridden og jeg endte med at få gang i den igen som sidste mand, så jeg kørte mig op fra 19. pladsen til en samlet sjetteplads og en sejr i Trofeo. Det er et kæmpe resultat for os, og det er noget af det bedste ræs, jeg nogensinde har kørt, forklarer Kenn Bach.

I den anden side af garagen hos Lars Højris blev Jyllandsringen også et skridt frem. Højris har i lighed med Bach kæmpet med at finde de afgørende tiendedele indtil nu, men Jyllandsringen blev generelt et skridt mod det bedre, forklarer han.

– Jeg vil sige det sådan, at jeg glæder mig til at få en test mere i bilen. Vi kom helt sikkert i den rigtige retning på Jyllandsringen, og jeg kan mærke der er forbedringer. Nu skal vi holde fast i den udvikling, og så ser jeg bare frem mod København og Copenhagen Historic Grand Prix. Jeg skal ikke ud at gøre noget overilet, men det er et fedt sted at køre, og der er altid sindssygt mange tilskuere. Det glæder jeg mig meget til, siger Lars Højris om den udfordring, der venter om godt en måned.


Også teamchef Lars Mogensen er glad for weekendens udvikling på teamet – udvikling, som han håber er første skridt af mange:

– Vi er absolut på rette spor. Vi er blevet klogere på bilen, og Kenn kørte jo helt fantastisk. Det var ærgerligt, at han stallede i starten, for ellers tror jeg helt sikkert han kunne have kæmpet med i top tre samlet. Han har været forfulgt af uheld i år, men han kvitterede ved at køre et vanvittigt flot løb. Samtidigt er Lars bestemt også på rette vej, så alt i alt en rigtig fin weekend for os, forklarer Mogensen.

Næste opgave er Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i København den 6-7. august.

LM Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: