God sæsonstart for Ib Kragh og Ditte Kammersgaard

Ib-Kragh-og-Ditte-Kammersgaard-tog-andenpladsen-i-Cimbern-Rallye-1
Foto: Ib Kragh Rally

Modstanden var hård, da Ib Kragh og Ditte Kammersgaard lørdag tog hul på kampen om årets Danmarksmesterskab i rally.

I Cimbern Rallye på de snævre og kurvede veje i Nordtyskland endte det nye makkerpar i den grå, hvide og grønne Skoda Fabia R5 på andenpladsen – midt mellem to andre mandskaber i identiske biler.

”Jeg havde forudset, at det ville blive en kamp mod Poulsen-brødrene Kristian og Roland i de to andre Skodaer i feltet, og det blev det,” siger Ib Kragh.

”Selvom Ditte og jeg endte på andenpladsen, var det et hammerfedt løb med gode prøver, som løbsledelsen skal have stor ros for, men vores eget serviceteam sørgede også for at give os den bedst mulige opbakning i vores første rigtige løb i den nye bil.”

Starten på Cimbern Rallye var god. Ib Kragh og Ditte Kammersgaard satte hurtigste tid på den første af de syv hastighedsprøver, men satte så tid til på de næste to hastighedsprøver i løbet.


”Ditte og jeg fik hurtigt noterne til at passe, men så begyndte jeg at opleve udfordringer med bremserne,” forklarer Ib Kragh. ”Pedalen begyndte at blive blød, og vi snurrede på prøve 3, så vi endte med at skulle bakke, og det kostede vel 15 sekunder.”

Med en udluftning af bremserne ved den første pause sørgede serviceteamet for, at teknikken herefter spillede. ”Og det gjorde noterne også, for derefter kørte det bare snorlige,” siger Ib Kragh.

”Vi sluttede på andenpladsen generelt – 16 sekunder fra Kristian Poulsen på førstepladsen – men tempoet var højt, så det lover godt for resten af sæsonen.”

”Udover luftboblerne i bremserne kørte Skodaen til UG. Gutterne fra serviceteamet sørgede for, at det spillede, og at vi fik løst de udfordringer, der opstod. Ogja, Skodaen var hammersjov at køre i. Og specielt på de udfordrende nordtyske veje. Det var virkeligt sjovt at køre på dem. Jeg glæder mig allerede til næste DM-løb i Kjellerup.”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: