Graabæk Race Cars højner serviceniveauet

Foto: Graabæk Race Cars

Graabæk Race Cars har i de senere år udviklet sig meget, og er i dag en af de absolutte største spillere på YTCC scenen i dansk banesport, og mottoet har altid været ”Vi hjælper dig hele vejen til din drøm”.

Graabæk Race Cars bygger på et concept, hvor man kan leje sig ind i et team, og få teamet til at håndtere alt det praktiske, men for at nå hele vejen til drømmen, så skal der mere til. Det betyder, at der kommer et nyt tiltag i teamet til sæsonen 2020.

Fra denne sæson bliver der nemlig tilknyttet en coach, der skal fokusere på at hjælpe de enkelte kører i teamet med både køreteknik, input til opsætning af bilerne, og generel sparring. Keld Graabæk fortæller:

”Teamet er vokset sig så stort, at stort set al min tid går den praktiske koordinering af alt omkring bilerne, logistik håndteringen og ledelsen af mekanikker teamet, og det er svært for mig også at nå at tale med hver enkelt chauffør og hjælpe dem til at blive bedre, og derfor er jeg glad for at kunne præsentere Jakob Borum som coach for teamet”.

For at forstå dette valg så skal man kigge på de aktuelle tal for løbet den 6. september. Her deltager teamet med 15-17 biler, og der vil være 8-9 mekanikkere. Enhver der har prøvet at styre selv et to bils team, kan sætte sig ind det arbejde, der ligger i det.


At få Jakob Borum ind i teamet er noget Keld Graabæk ser som en markant styrkelse af serviceniveauet over for kørerne i Graabæk Race Cars. Jakob har næsten 25 års erfaring med baneløb i standardbiler på de danske baner med eget team, og kombineret med Keld’s egne 15 års erfaring, så er der et potentiale til at få teamets kørere til at dominere podierne i flere af YTCC klasserne.

At det samarbejdet er kommet i stand skyldes, at Jakob Borum i efteråret 2019 besluttede, at han ikke længere ville drive eget team. Da Keld hørte dette var han ikke sen til at komme med et tilbud til Jakob, og Jakob var nogenlunde lige så hurtig til at sige ja.

Arbejdet som coach for andre kørere er ikke helt nyt for Jakob Borum, da han tidligere i en to års periode fungerede som coach i AAS (Aarhus Automobilsports Klub).

Det er simpelthen en enestående mulighed for mig dels at kunne komme ud og køre noget race, men også at få lov til at dele ud af mine erfaringer” fortæller en glad Jakob Borum. Og dermed afslører Jakob, at han ikke kun skal fungere som coach, men også skal køre i en af Keld Graabæks biler. Målet er ikke nødvendigvis, at Jakob skal ud og hive en masse pokaler hjem, men enhver pokal til teamet er naturligvis velkommen, og Jakob skal nok forsøge at skaffe lidt pokaler.

I de senere år er man blevet vænnet til, at når man så en gul bil på banen, så var det en af Keld Graabæks biler, og det vil langt hen af vejen stadig være tilfældet. I år har Keld dog valgt at der skal et lidt mere varieret farvevalg til, så man vil opleve at se bl.a. farverne rød og sort i større udstrækning på bilerne, men som Keld siger:

”Gul er nu engang basis farven på alle mine biler, men gul med gul på kan også blive for kedeligt.” Og kedeligt er absolut ikke et ord der kendetegner Graabæk Race Cars.

Graabæk Race Cars

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: