Hård arbejdsweekend i sigte på Brands Hatch

Foto: Patrikmatthiesen.com

Der går ikke lang tid mellem racerløbene i denne sæson. Efter kun to ugers pause siden sidste løb på Donington Park skal Patrik Matthiesen tilbage til England for at fortsætte kampen om mesterskabet i British GT.

Hammelev-køreren tager denne gang turen til Brands Hatch-banen i det sydøstlige England, hvor British GT-feltet kører et to-timers løb søndag eftermiddag. Banen er berømt og berygtet i motorsportsverdenen på grund af sit unikke layout, som byder på store højdeforskelle og teknisk krævende sving.

“Brands Hatch er nok én af de baner, som står allerhøjest på min favoritliste, for den kræver enormt meget af køreren”, fortæller Patrik, der skal finde alt modet frem flere steder på banen:

“Der er et par af svingene, som du ikke rigtigt kan se igennem, så når du kommer med over 200 kilometer i timen er det ret risikabelt – rammer du svinget en halv meter for sent er konsekvensen at du ryger af banen med et brag”, lyder det fornøjet fra den sønderjyske racerkører.

Banen kan tydeligvis skille fårene fra bukkene, og samtidig er det uvist hvilken bil som har fordel af banen – så alle kort er blandet inden weekendens løb.


“Det gør mig ikke så meget. Det handler mest om at komme i bilen og så gøre det bedst mulige stykke arbejde, og efter træningerne ved vi hvor vi står. Jeg tror vi kommer på hårdt arbejde i weekenden, men det er både teamet, Jordan (Collard) og jeg forberedt på”, siger Patrik.

Inden løbet på Brands Hatch er Patrik på tredjepladsen i mesterskabet, så der er masser at kæmpe for.

Weekendens løb kan ses live på www.britishgt.com søndag kl. 14.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: