Hård spansk weekend for Theodor Jensen

Theodor JENSEN #30, SaintŽloc Racing. © 2023 Joao Filipe / Dutch Photo Agency. Estoril (PT), SEP 28-OCT 01 2023: F4 Spanish Championship and Eurocup 3 Series 2023 at Circuito Estoril.
Foto: Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency

Starterne var gode, men weekendens løb i Formula 4 Spain gav ikke meget at skrive hjem om for den randrusianske racerkører.

Forventningerne var ellers i top forud for årets næstsidste løbsweekend i det spanske mesterskab. To svære tidtagninger gjorde imidlertid opgaven ekstra svær for Theodor, som i den anden kvalifikation havde god fart i bilen, da en konkurrents uheld afsluttede kvalifikationen netop som Theodor var ved at sætte en skarp omgangstid.

– Farten var ikke som den skulle være, og da jeg så fik lavet det, som kunne være blevet en rigtig god omgang, måtte jeg afbryde i det allersidste sving. Den omgang havde nok sendt mig ret tæt på top 10, fortæller Theodor, som i stedet måtte kæmpe sig frem i feltet i løbene.

Theodor Jensen havde en blandet weekend i Spanien. Foto: Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency.

En 16. plads i første løb blev en realitet efter en god start, hvor Theodor fik lavet et par overhalinger og var i stand til at holde konkurrenterne bag sig. Sådan gik det næsten også i det andet løb, hvor en undvigemanøvre kostede et flatspot på det ene fordæk, som gjorde det umuligt at køre stærkt i svingene.

Også i finaleheatet var der god fart på Theodor da starten gik. Her skød han igen frem, men en lille berøring med en konkurrent fik frontvingen til at rykke sig løs. Efter et pitstop for en ny vinge var Theodor langt efter feltet uden mulighed for at indhente konkurrenterne.


– Det var en af de weekender, hvor tingene bare ikke gik i min retning. Det er en del af gamet, men det er frustrerende, når alting bare er på tværs. Nu glæder jeg mig til at få en god afslutning på sæsonen om en måneds tid, siger Theodor Jensen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: