Hårdt slid belønnet hos Perfection Racing

Foto: Henning Smed
Lyset har været tændt langt ud på natten de fleste aftener på Perfection Racings værksted i denne uge. Det var med nød og næppe at teamet blev klar til week-endens DEC-løb på Ring Djursland, men så var det ekstra dejligt, at resultatet blev en første- og en andenplads i klasse i de to løb. Slidet blev belønnet.

Teamets Ginetta G55 fik sin sæsondebut på Ring Djursland. Henover vinteren er raceren blev renoveret og opgraderet og som det så ofte går med den slags, trak det ud med de sidste reservedele. Bilen skulle have været klar til første DEC-løb på Padborg Park for en måned siden, men sådan blev det ikke og sigtet blev derfor rettet ind mod 2. afdeling på Ring Djursland.

Delene nåede frem og der blev knoklet igennem op til onsdag, hvor bilen skulle testes på Padborg Park. Desværre afslørede testen et problem med den nysamlede motor og teamet måtte vende hjem med udsigt til endnu mere arbejde. Ærmerne blev smøget op og de små timer blev nu også taget i brug. Heldigvis viste det sig, at motorproblemet kunne løses og meget sent torsdag nat stod det klart, at deltagelsen på Ring Djursland var sikret.

Tommy Laugesen og Claus Klostermann deltes om bilen og det viste sig, at mekanikerteamet havde gjort deres arbejde godt. Fra første omgang lørdag til afslutningen søndag eftermiddagen gik Ginettaen som et urværk og til alles glæde kunne Tommy og Claus i den grad blande sig i kampen om sejren i deres klasse. Lørdag blev resulatet en førsteplads i klassen, mens teamet om søndagen måtte nøjes med en andenplads sølle 9 sekunder efter den vindende vogn.

Andenpladsen slog dog ingen skår i glæden. Det hårde slid havde båret frugt og denne gang kunne man i allerhøjeste grad sige, at resultatet kun kunne lade sig gøre i kraft af, at ALLE – hver og en – havde ydet deres maksimale indsats.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: