Henrik Bollerslev forsøger at fortsætte sit tyske hattrick

Foto: WS Racing

– Vi skal se, om vi kan Copy/Paste sæsonstarten…

Sådan samler Henrik Bollerslev op på sine første tre løb i Nürburgring Langstrecken Serie – og til den kommende weekend er det tid til årets fjerde løb i det tyske.

Det er et løb, som Bollerslev og resten af hans tyske team, WS Racing, går ind til med højt humør. Sæsonstarten har nemlig været god, og det vidner indtil videre tre sejre af tre mulige i klassen også om.

Når det går løs på lørdag, så er det imidlertid også med en forskel. Henrik Bollerslev deler her bilen med kun én kører, nemlig tyske Niklas Kry. Carrie Schreiner, som plejer at være én af de tre kørere på teamets Audi R8 GT4 er nemlig ikke med denne gang – og det giver mere tid bag rattet til viborgenseren.

– Det bliver anderledes denne gang, for det hviler mere på mig og min kørsel. Vi er kun to på bilen – så jeg håber, at der sker lidt med den vejrudsigt, de indtil videre har lovet. Sommervejr er fint, men de der 28-30 graders varme kunne jeg godt klare mig med lidt mindre af, griner han.


Senest fik de nærmeste konkurrenter i klassen også deres Lexus til at køre stærkt, så der er lagt op til kamp lørdag for Henrik Bollerslev og resten af teamet.

Ræs i skyggen af corona

Weekendens løb bliver samtidigt kørt i skyggen af coronavirussen. De tyske arrangører har hele tiden gjort et forbilledligt arbejde med at få løbene med godt 150 deltagende biler til at rulle, og det fortsætter efter de samme principper til lørdagens løb.

Men Coronavirussen stiller også anderledes udsigter for sæsonens store højdepunkt – 24-timersløbet på Nürburgring til september. Løbet tiltrækker normalt over 200.000 tilskuere og anses som et Tysklands svar på Le Mans. Sådan bliver det dog ikke helt i år, for løbet køres uden publikum.

– Det bliver mit tredje 24-timersløb på Nürburgring. Jeg glæder mig som altid, men det bliver ikke det samme uden fans. Tilskuerne er en kæmpe del af det hele dernede, og det bliver altså ikke det samme uden dem. Det er heller ikke det samme at køre Nürburgring Langstrecken Serie uden tilskuere på lægterne, for normalt er de der altså altid. Men vi må få det bedste ud af det, afrunder han.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: