High Class Racing vender tilbage til ELMS i 2020

Foto: High Class Racing

High Class Racing er stolte over at kunne offentliggøre at man har lagt billet ind på en plads i LMP2 klassen for sæson 2020 af European Le Mans Series. Det danske team ønsker at bygge videre på deres første ELMS sæson med ORECA 07 Gibson chassiet, og i år vil således blive deres fjerde løbssæson i LMP2.

Man vender tilbage til serien med det velkendte kørersetup bestående af Dennis Andersen og Anders Fjordbach.

For Andersen, der er en af de mest erfarne Bronzekørere i ELMS feltet, er forhåbningerne at kunne udvikle sig yderligere ved at køre i det største LMP2 felt i verden. Fjordbach ser frem til at fortsætte sin udvikling som en af de hurtigste Sølvkørere i serien, ved at deltage i de 6 ELMS afdelinger i år, sideløbende med sit engagement i den igangværende 2019/20 sæson i FIA World Endurance Championship, der sluttes af med Le Mans 24 Hours i juni.

Til 2020 sæsonen har valgt at skifte dækleverandør , og vil derfor kæmpe om mesterskabet som Michelin kunde i år. Det kommer som en naturlig fortsættelse af teamets valg om at skifte til Michelin, for den sidste halvdel af den igangværende FIA WEC sæson. 

Kalenderen for 2020 sæsonen i European Le Mans Series byder på seks 4 timers løb på verdensberømte Grand Prix baner. Man besøger således Barcelona, Monza, Silverstone, Spa Francorchamps og Portimao. Det hele begynder med pre-season test på Circuit de Barcelona Catalunya i Spanien, der er hjemmebane for High Class Racing. Testen finder sted den 31. marts, inden sæsonen åbnes på den samme bane, weekenden efter.


“Vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre at vi vender tilbage til ELMS for fjerde gang i 2020,” udtaler Per Mikkelsen, teamejer for High Class Racing.

“Alle i teamet er rigtig glade og stolte over at Dennis Andersen har valgt at fortsætte samarbejdet med os i 2020. Han er blevet en af de mest stabile Bronzekørere i serien, siden sin første LMP2 sæson hos os, tilbage i 2017, og vi ser frem til at se hvad han kan præstere i det fortsatte makkerskab med Anders i år.”

“Vi føler os sikre på at ORECA 07 på Michelin dæk er den bedste kombination for vores team, fremadrettet og det giver os gode chancer for at levere stærke resultater igennem sæsonen, uagtet at vi er oppe imod endnu et rigtig stærkt felt af prototype biler. VI vil gerne sende en stor tak til Dunlop, for deres support i de seneste sæsoner. Vi ser frem til at samarbejde med dem igen, engang i fremtiden,” slutter Per Mikkelsen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: