I år sigter Silas Rytter mod den absolutte TCR-top

Foto: Grippo / Niklas Majgaard

Når sæsonen i TCR Denmark starter på Padborg Park i weekenden, bliver det med en nordjysk racerkører, som har sat sig et ambitiøst mål.

Efter bare én sæson i toppen af dansk motorsport føler Silas Rytter sig så godt klædt på, at han vil udfordre de etablerede kørere i mesterskabet. Der skal pokaler med hjem til Sæby.

– Sidste år var et læringsår, men allerede i min anden løbsweekend kom jeg hjem som generel vinder. Jeg fik lært en masse og blev mere stabil over sæsonen, så i år er jeg klar til at gå målrettet efter topplaceringerne, siger Silas Rytter, som også ser forbedringer internt hos Insight Racing:

– Vi havde en fed sæson sidste år, og jeg kan se at teamet har knoklet hen over vinteren for at stå endnu stærkere. Det har også vist sig på de testdage, vi har været til, hvor jeg har kørt hurtigere end nogensinde før. Så det er svært ikke at være lidt optimistisk, siger den 18-årige sæbonit.

Weekendens sæsonpremiere bliver på én af de baner, som ligger godt til Silas og hans Hyundai i30N TCR. Derfor tør han godt tro på et godt resultat:


– Padborg Park var én af mine stærke baner sidste år, så jeg skal køre mig op i top 3. Så vil jeg være tilfreds! Jeg ved, at der er nogle stærke konkurrenter derude, og jeg kommer til at holde tungen lige i munden, hvis det skal lykkes, men jeg tror på at det er realistisk, siger Silas Rytter.

Årets første løb i TCR Denmark kan følges live på klassens Youtube-kanal.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: