Ib Kragh er tilbage på jysk underlag

Bilen-er-klar.-Servicefolkene-er-klar.-Ditte-og-jeg-er-klar-siger-Ib-Kragh-forud-for-lørdagens-DM-afdeling.JPG
Foto: Ib Kragh Rally

Efter en weekend, hvor der hverken har været rally eller rallysprint på programmet, skal Ib Kragh og Ditte Kammersgaard atter iføre sig deres brandsikre kørerdragter og styrthjelme, mens IK Motorsports trofaste mekanikertrio skal i gang med skruenøglerne. Lørdag gælder det årets tredje afdeling af DM i rally – Rally Naturens Rige – i det vestjyske.

”Jeg glæder mig til at skulle køre DM-rally i Jylland igen, efter at vi har kørt DM-rallyer i Tyskland og på Sydhavsøerne,” siger Ib Kragh. ”Lørdagens løb bliver også et kompakt rally ligesom de andre, vi har kørt. Det er fire prøver, som skal køres to gange.”

Rally Naturens Rige får base i Tarm.

”Jeg erindrer ikke, at jeg tidligere har kørt på prøverne. Der er i hvert fald ikke noget, som siger mig, at jeg har kørt rally der før, men det kan jo godt være, at jeg alligevel har gjort det tidligere,” siger Ib Kragh. ”Jeg har jo trods alt kørt rally i 38 år… Der er grus på nogle af prøverne, men det bliver spændende at se, hvad vi ellers bliver mødt af.”

Friweekenden har givet lidt bedre tid til forberedelsen end ved de to foregående DM-afdelinger.


”Bilen er klar. Servicefolkene er klar. Ditte og jeg er klar,” siger Ib Kragh. Han har dog en bekymring. Det er vejrudsigten. ”Det lover ikke godt med ustadigt vejr.”

”Jeg vil helst køre i tørvejr. Men skal det være regn, så skal det være regn hele tiden med veje, der er rigtigt våde. Så kan vi sætte bilen op til regnvejr og ikke skal gamble med hensyn til dækkene. Vi har et godt setup fra sidste års DM-Finale, som vi kan benytte.”

Ib Kragh og Ditte Kammersgaard er dobbelte forsvarende mestre. Dels i deres klasse for R5-bilerne. Dels i Dansk Super Rally. Men i år topper de ikke nogen af tabellerne. ”Der skal så mange point på kontoen som muligt,” siger han, ”men det bliver en kamp. Kristian Poulsen bliver sikkert svær at slå, men vi skal prøve at følge ham, men der skal kæmpes om pladserne i R5-klassen. ”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: