Ib Kragh indleder DM-slutspurten med optimeret bil

Foto: Ib Kragh Rally

Årets sæson i AutoPlus Dansk Super Rally går nu ind i sin afsluttende fase. Indenfor en måned ved Ib Kragh, om han har kunnet forsvare sit Danmarksmesterskab, eller om han skal stille sig til takke med en af de sekundære pladser i tabellen. I den kommende weekend gælder det Rally Roskilde, og tre uger senere står Anderup El Rally omkring Haderslev på programmet.

”Jeg glæder mig til, at vi skal i gang med slutspurten,” siger Ib Kragh, der tidligere på måneden deltog i et rallysprint i Ringkøbing sammen med sin faste co-driver, Ditte Kammersgaard.

”Jeg synes, at vi har fået lavet nogle ændringer, som vi får gavn og glæde af til det kommende DM-løb. Til rallysprintet i Ringkøbing kørte vi første heat med bilen i den opsætning, vi anvendte til forrige DM-løb. Så ændrede vi den fuldstændig. Den var hurtigere og føltes mere stabil. Det gav fire sekunder mellem heat 1 og heat 2. Det var godt at prøve det, og det agter jeg at køre med til løbet i
Roskilde. Med mindre det bliver regnvejr.”

Som navnet antyder, får det kommende løb base i Roskilde.

”Vi skal atter køre på Dyrskuepladsen. Her har vi kørt mange gange, men denne gang bliver det med et andet forløb,” fortæller Ib Kragh. ”Derudover er der tre andre hastighedsprøver. En bliver helt ny, mens de to andre er gengangere, hvor Magleskov plejer at være en rigtig god hastighedsprøve.”


Ib Kragh og Ditte Kammersgaard har endnu sæsonens første sejr i et DM-tællende rally til gode. De håber på, at den kommer ved Rally Roskilde, men de erkender, at det bliver svært.

”Kristian Poulsen går efter sin femte sejr i streg. Hans bror jagter sin første sejr overhovedet, og så har Esben Hegelund meldt sin ankomst i en Citroën DS3. Det er en WRC-bil, og den er i udgangspunktet hurtigere end de R5-racere, vi andre deltager med, så Esben bør være favorit,” siger Ib Kragh.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: