Ib Kragh snart klar til komprimeret rallysæson

To-gange-har-Ib-Kragh-og-Ditte-Kammersgaard-testet-rallybilen.JPG
Foto: Ib Kragh Rally
Som alle andre Danmarksmestre har Ib Kragh og Ditte Kammersgaard endnu ikke haft muligheden for at begynde deres titelforsvar, men nu lysner det for makkerparret. I starten af september starter de i årets første DM-tællende rally.

– Det bliver en meget komprimeret sæson, vi får i år. Vi afvikler fire DM-rallyer indenfor to måneder, hvor vi også skal starte i tre rallysprints, forklarer Ib Kragh.

Rallybilen var klargjort, inden landet lukkede, men det har først været for nylig, at Ib Kragh atter har kunnet få noget fart i kroppen. Det er sket ved to rallytest, og i den kommende weekend følger en tredje.

– Skodaen kører, som den skal. Jeg skal bare have bremsepunkterne på plads, men det bøvler vi alle sammen med, når vi har haft 9-10 måneders pause fra sporten. De to rallytest, som vi har gennemført, er begge blevet kørt på plan asfalt, og jeg håber på, at vi i den tredje rallytest får nogle mere ujævne vejforløb, og der må også godt være nogle toppe, hvor det gælder om at finde et kompromis, så man bliver klar til at køre alle typer prøver.

Det er stadig den Skoda Fabia R5, som Ib Kragh og Ditte Kammersgaard, sidste år kørte til sejr, man fortsætter med.

– Der er sket nogle få ændringer i dekorationen. Der er nogle sponsorer, som har valgt at stoppe, men de skal have tak for deres opbakning gennem årene. Men jeg er også glad for at kunne byde velkommen til nogle nye.


Første DM-løb finder sted lørdag den 5. september. Det bliver det tyske Cimbern Rallye, som finder sted lige syd for den dansk/tyske grænse.

– Der er kommet masser af nye biler, så vi er godt ti af de hurtige R5-biler. Der skal held til, hvis man skal blive mester i år, men der skal også køres stærkt med fornuft. Det nytter ikke noget, at man vinder det første og sidste løb og så udgår af de to andre – jeg føler, at vi er godt forberedte, afrunder Ib Kragh.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: