Ib Kragh: ”Vi møder godt forberedt op til DM-premieren”

Foto: Ib Kragh Motorsport

Lørdag den 27. april går det løs. Så skal Ib Kragh i gang med forsvaret af sit seneste Danmarksmesterskab.

Det kommer til at ske umiddelbart syd for den dansk-tyske grænse, hvor Cimbern Rallye afvikles med centrum i den lille by Satrup.

”Vi kender ikke hastighedsprøverne på forhånd. De bliver først offentliggjort aftenen forinden, men da det er det samme område, som vi tidligere har kørt i, vil der nok være nogle gengangere blandt hastighedsprøverne fra tidligere år,” siger Ib Kragh.

”Der skal nok være nogle fede prøver, for der plejer at være alle mulige typer af underlag. Men det kan også blive lumsk. Vi har lige kørt sikkerhedsbil ved Stormarn Rallye ved Hamborg, og der var der også veje ved gårdene og markerne, hvor der er blevet kørt med landbrugsmaskiner, så det kan godt blive glat.”

Forud for starten i Cimbern Rallye har Ib Kragh og Ditte Kammersgaard tre gangeluftet teamets nye Skoda Fabia R5. Udover Stormarn Rally har de deltaget i en rallytest og vundet Kongensbro Rally Grand Prix.


”Vi er godt forberedt, men det tror jeg også, at modstanderne vil være,” vurderer Ib Kragh.

”Der er nogle af mine konkurrenter, som har været i gang i påsken, og jeg må ikke håbe, at de har lært alt for meget. Men selv om vi føler os godt forberedte, har vi ikke haft mulighed for at måle os med de konkurrenter, vi møder i Cimbern Rallye. Så det er lidt svært at vurdere styrkeforholdet i forhold til Roland og Kristian Poulsen i deres Skodaer, Kenneth Madsen i Suzukien og Kim Boisen i BMW. Det kan godt blive noget af en kamp,” konstaterer Ib Kragh forud for weekendens DM-premiere.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: