Ib Kragh: – Vi skal være klar fra start

Jeg-aendrer-ikke-det-store-paa-opsaetningen-for-det-er-jo-ikke-min-egen-bil-siger-Ib-Kragh-om-forberedelserne-til-weekedens-Anderup-El-Rally.JPG
Foto: IK Motorsport

Lørdag gælder det anden afdeling af Dansk Super Rally for Ib Kragh og Ditte Kammersgaard. Ved Anderup El Rally med base i Assens stiller de for anden gang op i den Hyundai i20N, IK Motorsport har lejet, inden teamet modtager sin egen bil senere på året.

– Ditte og jeg skal være klar fra start. Lørdagens løb er kortere end sæsonpremieren i starten af måneden i Slagelse. Løbet har 63 km fordelt på otte hastighedsprøver. Kan vi slutte i top tre-fire-stykker, vil jeg være tilfreds, men det kræver også, at vi skal være klar fra start, for det er et kort løb, forklarer Ib Kragh.

Som en del af forberedelserne deltog Ib Kragh og Ditte Kammersgaard søndag i et såkaldt Rally Special-løb ved Yding. Ikke i den lejede Hyundai i20N Rally2, men i en lånt Mitsubishi Lancer Evo VI.

– Det er en bil, som kører anderledes end det, jeg tidligere har oplevet, men det var godt at få noget fart i kroppen for Ditte og jeg. Det var hyleskægt. Jeg lånte bilen af Nicolai Jensen. Han blev nummer to i klassen, og jeg blev nummer et.

Men i weekenden er fokus på Anderup El Rally på vejene omkring Assens.


– Fyn har altid budt på et kuperet terræn, og jeg kender to af prøverne fra tidligere. Hyundaien kan godt flyve, men den skal også lande sikkert igen. Bilen var lidt urolig i bagenden under det første DM-rally, men jeg ændrer ikke det store på opsætningen, for det er jo ikke min egen bil.

– Ligesom ved Slagelse Rally har vi en tekniker med fra Hyundai Motorsport. Sidste gang var det en skotte. Nu er det en italiener, som er fast tilknyttet det italienske team, som vi har lejet bilen hos, men som også har sin daglige gang hos Hyundai Motorsport i Alzenau. Det bliver spændende at få hans input omkring opsætningen af bilen.

Den første bil i Anderup El Rally sendes afsted fra torvet i Assens lørdag klokken 12.00, og ved 19-tiden kommer de første biler i mål ved Arena Assens.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: