Igen et Podium til Schandorff trods uheld

Foto: Schandorff Racing

5 afdeling af Blancpain GT3 World Challenge Asia blev i weekenden afviklet på YEONGAM Raceway i Korea og der var lagt op til et spændende race hvor Schandorff og hans makker skulle erobre den samlede førsteplads i klassen.

De to frie træfninger var som tidligere race noget op ad bakke da der igen manglende fart i raceren men det blev vendt således at begge kvalifikationer blev afviklet med en noget bedre racer Kval1 mad Alex Au blev det til en P12 og Schandorff gjorde det endnu bedre med en overall P7 start placering.

Race1 startede fint med Alex fik bragt sig op på en P5 i klasse og det formåede han at holde til det skulle skiftes kører ved pit stoppet, Schandoff tog over og med fantastiks kørsel fik han kørt sig op på en P2 i klasse, og havde inde længe også overtaget P1 i klasse, dette kun for at få tildelt en drive through straf da Alex havde overskredet fartgrænsen på vej in i pitten.

Det resulterede i at Schandorff faldt tilbage og da han efter straffen kom tilbage på banen igen var det på en P5 i klassen og med en helt outstanding kørsel fik Schandorff kørt sig på podiet igen således de sluttede racet på en P3.

”Lige nu er jeg helt utrolig skuffet over at vi fik den straf, da den betød vi mistede sejren i klasse, hvilket også havde bragt os op på den samlede førsteplads i serien, men i stedet for fik vi længere op til den førende da det så var dem der fik flere point en os” siger Frederik Schandorff og forsætter ”vi må bare komme tilbage og kæmpe endnu mere i Race2”


I Race2 var det Schandorff der skulle starte i bilen og hvilken fantastiks første omgang hvor en overall P7 blev vekslet til en P4 på enormt god kørsel og herefter var det rigtig hårdt arbejde hvor Schandorff omgang efter omgang lå efter den forankørende Porsche og prøvede forskellige moves for at komme forbi og endelig lykkedes det med en super overhaling efter ca. 20 min. kørsel af Race2 og indtog herefter overall P3 som på sikker vis blev holdt til de skulle pitte da der manglede 25 min af løbet.

Da Alex overtog bilen efter pit stoppet og var på vej ud af pit udkørslen blev han ramt hårdt af en Audi der klart overskred linjen og sendte Alex rundt i et spind og der var ikke meget mere at gøre, selv om han fik raceren hjem i pitten igen, men den var for skadet til at de kunne forsætte, så en rigtig ærgerlig afslutning på weekendens løb.

”Det er så ærgerligt at en konkurrent tager os ud af løbet på den måde, hvor vi er på vej på banen igen efter et pitstop og de slet ikke ser hvad der sker omkring dem, vi havde en super godt chance for at slutte P1 i klasse og samtidig på overall podiet, så det har været en weekend med kæmpe op og nedturer” siger Fredrik om weekenden afdeling af Blancpain GT3 World Challenge Asia, hvor de stadig holder den samlede andenplads, men er nu længere fra den samlede etter da de ikke fik point i Race2 pga. uheldet og samtidig bliver de nu presse mere bagfra.

Frederik næste løb bliver også i Asien i samme serie den 31 august og 1 september hvor sidste afdeling af Blancpain GT3 World Challenge Asia bliver kørt i Shanghai, men der skal nu mirakler til for at erobre den samledes førsteplads i klassen

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: