WOW – sikke en lørdag!

Heat 1 gav os dog en blød start. Alt var ved det gamle. Efter tidtagningen, som i øvrigt betød pole til Casper T. Hansen i weekendens hurtigste tid (for alle deltagende klasser), kørte Casper en sejr hjem fra spids. I Formel 5 vandt Martin Harritz. Men herfra var INTET som det plejer at være.

Heat 2 betød som sagt omvendt grid. Her startede Frederik Kikkenborg forrest. Han fik en fantomstart og fik slået et ret stort hul. Men på 2. omgang gik det helt galt. På vej op ad langsiden, lå Aske Nygaard Bramming til angreb på ydersiden af Jonas Lindhard. For enden af pitmuren var de to dog ikke blevet enige om, hvem der skulle trække sig. De to kørere ramte hinanden ved et uheld. Jonas røg i barrieren mens Aske fløj over banen og kolliderede med Casper T. Hansen, der uden mulighed for at undvige, blev skubbet ret voldsomt ind i barrieren i modsatte side.

Foto: Photo-Graphic

Alle tre kørere var uskadte, men bilerne krævede en del arbejde. Det var her mekanikerne kom ind i billedet. En fantastisk indsats fra mekanikerne hos FSP og Lindhard Motorsport og med hjælp fra flere andre teams, der stillede med reservedele, betød at Aske og Jonas kom ud at køre igen. Caspers bil var dog så medtaget at han ikke fik mulighed for at deltage i genstarten. Det var en noget trist Casper T. Hansen, der måtte se resten af heatet fra pitten

Heatet blev kortet 2 omgange ned, og genstartet. Igen stak Frederik Kikkenborg af, denne gang med Mads Hoe i hælene. Frederik fik dog så meget luft til P2 i Formel 4 klassen, at han ikke følte nogen grund til at spærre for Mads, og lod ham slippe forbi. Han holdt placeringen til slut. Bag ham hentede Jonas Lindhard vigtige point med en P2, efter at ASke Nygaard Bramming og Valdemar Eriksen begge røg af banen efter en påkørsel. Casper Pilgaard tog sig af P3.

Foto: Photo-Graphic

Heat 3 blev en opvisning fra Casper Pilgaard, der startede forrest. Han fik en kanonstart og skabte hurtigt et hul til nummer to Jonas Lindhard. Men Casper Pilgaards fart var så stor at Jonas Ikke kunne følge med. Han havde dog selv skabt sig et stort hul til P3, og kunne cruise sin anden P2 hjem. Undervejs i heatet viste Casper T. Hansen hvad han er i stand til. En kort overgang var han fremme på en P2, men uheldigvis satte gearet sig fast i 6. gear. Casper valgte dog at køre bilen i mål, for at få de point han kunne hente.


I Formel 5 blev en påkørsel fatal for Martin Harritz. For enden af langsiden, blev han påkørt bagfra af Mikkel Grundtvig. Påkørslen resulterede i en punktering for Martin, der måtte udgå af heatet. Det betød at Mads Hoe nu fører mesterskabet med 18 point.

Dagens positive overraskelse var Lucas Daugaard, der på Rudskogen har fundet en masse fart. Han fulgte med midterfeltet i Formel 4, og denne weekend har været en stor optur for ham.

Foto: Photo-Graphic

Nu venter der en længere pause, inden det igen går løs til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: