Jagten på sølvet er sat ind

Foto: BACHCAR Racing
Der er alt at kæmpe for. Så enkelt kan planerne for sæsonens sidste løbsweekend i DS3 Cup defineres hos Kenn Bach og Bachcar Racing.
Mulighederne for at genvinde DM-sølvet er umiddelbart gode, for Bach ligger aktuelt på andenpladsen i serien, og kan med en god weekend få sat et fornuftigt punktum for året – og for samlet set fire år i Danmarks stærkeste mærkeklasse.
– Der bliver noget at kæmpe om. Det skal være en fejlfri weekend – andet har jeg ikke råd til, hvis det skal blive til sølv igen. Jeg går benhårdt efter at genvinde det. Skal det lykkes, så skal jeg først og fremmest have styr på Jacob Sevel, men kan jeg holde ham bag mig, så tror jeg på det. Der er i hvert fald lagt op til en gyser, forklarer Kenn Bach.
Konkurrencen har været hård hele året:
– Jeg ville gerne have været på toppen af podiet, men jeg må erkende, at Thomas Faraas bare har været den bedste i år. Det er nogle tunge drenge, jeg er oppe imod, og jeg er stolt af, at jeg kan konkurrere med dem. Jeg er jo bare en gammel mand…, griner Kenn Bach.
Nye tider
DM Finalen bliver omvendt også en afsked. Kenn Bach har solgt racer #8, og har sat sig nye mål. Egentligt var det meningen, at han allerede sidste år ville have prøvet kræfter med en større og stærkere bil, men den knivskarpe konkurrence og kendskabet til DS3 Cup fik Kenn Bach til at ombestemme sig. Men nu skulle det være definitivt, siger han:
– Det bliver mit sidste løb i DS3 Cup. Raceren er solgt, og jeg håber, at TCR kommer op at køre til 2020, så jeg kan fortsætte i det. Jeg har ikke lige planer om at skulle køre med i det for at vinde, men omvendt har jeg det sådan, at skal jeg køre i 2020, så skal det være i den helt store klasse.
Derfor bliver finaleweekenden ekstra speciel. Kenn tager meget med sig fra DS3 Cup, men har lagt sig fast på, at tiden er moden til at prøve en større bil:
– Det bliver specielt at sige farvel til DS3 Cup. Jeg tager personligt rigtig meget erfaring med videre herfra. Jeg havde kørt lidt, men er blevet en langt bedre kører af at være med i DS3 Cup. Og så står det for rigtig mange store oplevelser. Den her serie er én kæmpestor familie, og det er virkelig unikt at være med til. Jeg kender godt mit niveau og regner ikke med, at jeg skal ud at vinde løb i TCR, men kommer der en Am-kategori, så er det der, jeg skal ud at kæmpe.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: