Johnny Vejlebo gør motorsportscomeback i TCR Denmark

Foto: Peugeot Sport

Peugeot får endnu en 308 TCR på gridden i årets TCR Denmark. Det står klart efter Johnny Vejlebo netop har annonceret sit comeback til motorsporten. Og det med et comeback ind i TCR Denmark.

Johnny Vejlebo, der til daglig er Peugeot-forhandler i Roskilde og Holbæk, har også en forhistorie med det franske mærke i DTC, som han kørte DTC med i perioden 1999-2002. Han har ikke kørt løb siden 2009, men glæder sig til at vende tilbage:

– Generelt har jeg egentligt gået i de sidste mange år og savnet motorsporten, men jeg kunne ikke se mig i de klasser, der var. Så dukkede det her op og det ser rigtig spændende ud – og jeg endte efter et stykke tid med at sige ja. Det kommer på et noget travlt tidspunkt, for vi er også ved at udvide forretningen, da vi har fået forhandlingen af Opel i Roskilde og Holbæk. Med andre ord er der travlt for tiden, forklarer han.

Tilbage til rødderne

At en anden Peugeot-forhandler med en lang forhistorie i DTC også tog springet ind i den nye serie, blev til gengæld startskuddet for bilforhandleren fra Roskilde:


– Jeg havde kigget lidt på TCR og mulighederne, men da Michael Carlsen så meldte, at han havde besluttet at gå ind i serien, så var det tid. Vi har bilen på vej, men jeg har ikke nogen forventninger til den overhovedet, for jeg har hverken set bilen eller siddet i den endnu. Men jeg har savnet at komme ud at køre ræs igen, og her er muligheden, hvilket jeg er super glad for, siger Johnny Vejlebo.

Og netop rødderne er der mange til start af i TCR Denmarks Trofeo-mesterskab for kørere over 40 år:
– Det bliver helt sikkert sjovt med Trofeo. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage og hilse på dem, jeg har kørt løb mod gennem årene. Det er sådan noget, der gør det her sjovt for mig. Jeg kan godt mærke, at jeg har været ude af sporten længe, men det netværk fra dengang kan man helt sikkert få tilbage, forklarer han.

TCR Denmark får premiere på Jyllandsringen den 18-19. april.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: