Jyllandsringen bød på hårdt arbejde for Milan Rytter

Foto: Grippo

Farten var der ikke helt fra starten, men Milan kæmpede for at blande sig i toppen ved weekendens DS3 Cup-løb på FDM Jyllandsringen.

Uden nogensinde at have kørt løb på den midtjyske racerbane før, havde den nordjyske teenager et enkelt træningspas fredag til at lære banen at kende, før tidtagningen blev kørt lørdag formiddag.

Det var ikke helt nok, for Milan måtte tage til takke med sjettebedste startplacering til første løb, der blev kørt senere lørdag.

I løbet fandt Milan mere fart og kunne med en enkelt overhaling snuppe femtepladsen – hvilket også betød, at han kunne starte søndagens løb fra andenpladsen og dermed få et forsøg på at slutte weekenden med et topresultat.

Der var tæt kamp på de første omgange, og en lille berøring mellem Milan og en konkurrent betød, at Milan spandt rundt på banen og først kunne sætte i gang, da hele feltet var forbi. Herefter gik jagten for alvor i gang, og Milan kunne med stærk og stabil kørsel arbejde sig frem til femtepladsen inden det ternede flag blev hængt ud ved målstregen.


Ikke det resultat, sæbynitten havde sat næsen op efter, men omstændighederne taget i betragtning er han alligevel tilfreds:

– Set i bakspejlet havde det nok været bedst, hvis jeg havde haft en testdag på banen for at have den under huden inden vi kom til weekenden. Men jeg fandt okay med fart i løbet af weekenden, og havde det ikke været for min snurretur i starten af sidste heat, kunne det nok havde gået meget godt, siger Milan, som dog alligevel fik en pokal med hjem fra FDM Jyllandsringen:

– Jeg deltog også i Danish Endurance Championship sammen med Mads Andersen, og der kørte vi os til en klassesejr i det ene løb. Det var meget sjovt at køre et længere løb med kørerskifte og lidt mere strategi, og så gør det da ikke noget at vi vandt, griner Milan.

Der er blot en enkelt afdeling tilbage af DS3 Cup-mesterskabet. Den køres den sidste weekend i september på FDM Jyllandsringen, så her har Milan muligheden for at få revanche.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: