Kandborg til start i Mugello 12H

Foto: Dan Agro Racing

Nicolaj Kandborg fik i oktober debut på en helt ny distance. Efter mange år i forskellige sprintklasser inklusive DTC og Danish Supertourisme Turbo fik han chancen i 12-timersløbet på Spa-Francorchamps. Nu skal erfaringerne fra oktober snart på banen igen, for Kandborg har fået genvalg hos Dan Agro Racing.

De kommende uger kan ikke gå hurtigt nok for Nicolaj Kandborg, som snart er tilbage på banen efter vinterpausen.Nicolaj Kandborg har fået genvalg hos det danske team Dan Agro Racing til 12-timersløbet, som køres på Mugello i Italien den 29. og 30. marts.

Med Peugeot-teamet skal Nicolaj Kandborg forsøge at følge op på sit gode debutløb fra i fjor, hvor det både blev til pole position og en tredjeplads i A3-klassen.Målsætningen er klar – det er at hive et godt resultat i land:

– Jeg forventer, at vi kommer helskindet gennem løbet og leverer et godt resultat i klassen. Det bliver spændende, for jeg har aldrig været på Mugello før, så det bliver selvfølgelig en udfordring. Men jeg håber og tror på det bedste, lyder det fra Nicolaj Kandborg.

Nicolaj Kandborg og danske Dan Agro Racing fik en god start på samarbejdet på SPA, da det blev til pole position og en tredjeplads i A3 efter de 12 timer. Nu skal den bakkes op med et godt resultat på Mugello. Foto: Dan Agro Racing

Spændende bane


Den 5.2 kilometer lange bane ligger i Toscana og er måske mest kendt som vært for Italiens Grand Prix i MotoGP. Men også på fire hjul er Mugello en spændende udfordring, som Nicolaj Kandborg ser frem til at prøve kræfter med.

– Jeg har allerede kørt en del omgange på Mugello i simulatoren hos min samarbejdspartner RacingRoom. Mugello virker til at være en rigtig fed bane. Der er mange højhastighedssving, så man skal holde tungen lige i munden for at sætte gode tider. Og så er der jo den klassiske udfordring i løb som de her, for der er mange forskellige klasser og stor forskel på hastigheden op til specielt GT3, der er den hurtigste klasse, forklarer han.

At det samtidigt sker med et genvalg fra Dan Agro Racing ser Nicolaj Kandborg også som en stor fordel. Han kender teamet og ikke mindst bilen godt efter debuten på Spa-Francorchamps i oktober:- Det er en bil, som jeg er rigtig dus med. Så det er rart at være bag rattet i en bil, jeg kender godt – og at køre i et team, som jeg ved, jeg arbejder godt sammen med, afrunder han og tilføjer, at der er flere langdistanceløb i kikkerten.

Mugello 12h køres den 29-30. marts og kan følges live på www.24hseries.com.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: