Endnu et navn, som i 2020 tager et skridt op på den danske motorsportsrangstige, er Kenn Bach. Aalborgenseren har efter en stribe gode sæsoner i DS3 Cup valgt at gå ind i en ny og større satsning. Det betyder, at Kenn Bach er på plads, når der er premiere på TCR Denmark til april.

– Det skal være TCR, for jeg har gjort det godt i et par år i DS3 Cup og er nået frem til, at det nok er tid til at tage et step opad. Jeg føler jeg har farten og niveauet til det, og jeg har i flere år ment, at TCR virkelig havde det helt rigtige format til at være det, jeg skulle satse på.

Annonce:

Bach fremhæver især, at bilerne har forhjulstræk. Dermed er der mulighed for at bygge videre på de seneste års erfaringer fra baner i hele Skandinavien, når den nye serie ruller ud på banerne:

– Jeg har udelukkende kørt forhjulstrukne racerbiler, så det var oplagt at gå ind i TCR. Jeg er også godt klar over, at det er nogle tunge drenge, jeg skal op imod – og jeg kommer næppe til at kæmpe med dem om sejrene. Men jeg vil forsøge at kæmpe med om titlen i Trofeo-mesterskabet, og kunne det blive til et enkelt podie undervejs, så er jeg glad.

Seriøs indstilling
Ejer og kørende teamchef i Massive Motorsport, Casper Elgaard, glæder sig over Kenn Bachs beslutning og ser frem til samarbejdet:
– Kenn er jeg rigtig glad for at have fået en aftale i stand med. Han er en kører, som tager sin hobby enormt seriøst, og er fremfor alt en dygtig kører, som jeg vil mene har gode chancer i Trofeo-mesterskabet, siger Casper Elgaard og tilføjer:

– Det er klart, at der er et pænt spring mellem de to klasser, men omvendt har jeg også set, hvad Kenn har præsteret i de seneste par sæsoner, så jeg er sikker på, han bliver god i TCR. Jeg ser frem til samarbejdet og til at hjælpe med hans fremtidige udvikling.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply