Kenn Bach satser på TCR Denmark med Massive Motorsport  

Foto: Niklas Majgaard/Kenn Bach Racing

Endnu et navn, som i 2020 tager et skridt op på den danske motorsportsrangstige, er Kenn Bach. Aalborgenseren har efter en stribe gode sæsoner i DS3 Cup valgt at gå ind i en ny og større satsning. Det betyder, at Kenn Bach er på plads, når der er premiere på TCR Denmark til april.

– Det skal være TCR, for jeg har gjort det godt i et par år i DS3 Cup og er nået frem til, at det nok er tid til at tage et step opad. Jeg føler jeg har farten og niveauet til det, og jeg har i flere år ment, at TCR virkelig havde det helt rigtige format til at være det, jeg skulle satse på.

Bach fremhæver især, at bilerne har forhjulstræk. Dermed er der mulighed for at bygge videre på de seneste års erfaringer fra baner i hele Skandinavien, når den nye serie ruller ud på banerne:

– Jeg har udelukkende kørt forhjulstrukne racerbiler, så det var oplagt at gå ind i TCR. Jeg er også godt klar over, at det er nogle tunge drenge, jeg skal op imod – og jeg kommer næppe til at kæmpe med dem om sejrene. Men jeg vil forsøge at kæmpe med om titlen i Trofeo-mesterskabet, og kunne det blive til et enkelt podie undervejs, så er jeg glad.

Seriøs indstilling
Ejer og kørende teamchef i Massive Motorsport, Casper Elgaard, glæder sig over Kenn Bachs beslutning og ser frem til samarbejdet:
– Kenn er jeg rigtig glad for at have fået en aftale i stand med. Han er en kører, som tager sin hobby enormt seriøst, og er fremfor alt en dygtig kører, som jeg vil mene har gode chancer i Trofeo-mesterskabet, siger Casper Elgaard og tilføjer:


– Det er klart, at der er et pænt spring mellem de to klasser, men omvendt har jeg også set, hvad Kenn har præsteret i de seneste par sæsoner, så jeg er sikker på, han bliver god i TCR. Jeg ser frem til samarbejdet og til at hjælpe med hans fremtidige udvikling.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: