Kim Holmgaard klar til sit sjette 24 timers-løb i Dubai

Foto: Autorama Motorsport

Aalborgenseren slipper teamchef-rollen for en stund, når han i den anden weekend af det nye år deltager i 24 Hours of Dubai for det schweiziske team, Autorama Motorsport.

De seneste år har den tidligere DTC-kører ellers fokuseret benhårdt på at dirigere Holmgaard Motorsports indsats i internationale langdistanceløb, men denne gang skulle det være:

– Jeg er blevet spurgt mange gange, om ikke jeg skulle ud at køre racerløb, men det har altid kollideret med at vi selv skulle deltage i et løb, og det er altså førsteprioriteten, fortæller Kim Holmgaard, der kommer til at prøve kræfter med en VW Golf GTI TCR – magen til den, Holmgaard Motorsport kører i.

– Det bliver sjovt at prøve at køre race i den – vores egen har jeg aldrig selv kørt løb i. Autorama Motorsport er et af de dygtigste teams i feltet, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Kim Holmgaard, som i 2017 vandt mesterskabet i 24H Series’ TCR-klasse i en Peugeot 308 Racing Cup sammen med det franske Team Altran – blandt andet med en sejr ved løbet i Dubai.

Det schweiziske team har i 2019-sæsonen vundet både det europæiske og internationale langdistancemesterskab for TCR-biler, så forventningerne er høje forud for det nye år. Og det er heller ikke tilfældige medkørere, som Kim Holmgaard skal dele bilen med i de 24 timer.


For almindelige danskere er Yannick Mettler næppe et navn som vækker genlyd, men i motorsportens verden har de allerede bred erfaring – som kommer teamet til gode:

– Yannick har kørt en masse forskellige langdistanceløb, blandt andet også Michelin Le Mans Cup, som er på et ret højt niveau. Og i år har han været med til at vinde mesterskaberne med Autorama-teamet, forklarer Kim Holmgaard.

Hele løbes vises online på www.24hseries.com, ligesom der løbende bliver lagt opdateringer på Holmgaard Motorsports Facebookside: https://www.facebook.com/Holmgaardmotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: