Kristian Sætheren og Insight Racing klar til at repræsentere Norge ved FIA Motorsport Games

Foto: Insight Racing

Den nært forestående premiere på FIA Motorsport Games bliver en helt ny motorsportsoplevelse for Kristian Sætheren. Han skal nemlig ud at repræsentere Norge på racerbanen. 

Det sker på Vallelunga i Italien i den kommende weekend, når det går løs til det første FIA Motorsport Games nogensinde. Men det er ikke blot en uvant landskampsstemning for den norske racerkører – det er også en ny arena for Kristian Sætherens danske team, Insight Racing. 

– Det bliver super sjovt at være den første til at repræsentere Norge ved Motorsport Games. Jeg ser først og fremmest det her som en gylden mulighed for at teste mig selv mod andre store udøvere, forklarer Kristian Sætheren om Motorsport Games. 

Nordmanden ser uanset hvad frem til chancen, og han ser især frem til at give teamet igen på det hårde arbejde, der er blevet lagt i teamets Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR i de seneste uger:

– Uanset hvordan det går, så er det kæmpestort at kunne stille ved sådan et løb. Jeg ved, at teamet har arbejdet hårdt med at få bilen helt på plads, så jeg glæder mig meget til at repræsentere Norge, når det går løs i Italien, siger han. 


Senest stod Kristian over i finaleløbet i DS3 Cup for i stedet at få ekstra banetid i Alfa Romeoen ved TCR Scandinavias finaleløb på Mantorp Park. En indsats, som tilmed gav mesterskabspoint i Sætherens første løbsweekend i serien. 

Kristian Sætheren har været en del af Insight Racing gennem de seneste par sæsoner. Først i DS3 Cup, og i år har han sideløbende med DS3 Cup også kørt TCR i Danish Endurance Championship og en enkelt optræden i TCR Scandinavia.

Frugten af en imponerende udvikling

Kristian Sætheren er på vej til at høste lidt af frugten af den talentudvikling, han har været en del af hos Insight Racing i de forgangne år. Derfor er opgaven ved Motorsport Games også én som teamejer Martin Jensen glæder sig til at komme i gang med:

– Kristian kom jo fra en helt anden verden end motorsport. For tre år siden tror jeg ikke nogen lige troede, at vi ville stå her og skulle køre Motorsport Games på Vallelunga. Jeg er ufatteligt imponeret over det gåpåmod og den indlæring, som han har vist hele vejen hos os – og med netop den her deltagelse ved Motorsport Games synes jeg også, at vi viser vores værd som team. Vi er her ganske vist ikke med en dansk kører, men filosofien er altid sådan, at kører du for Insight Racing, så er du en del af familien. Vi glæder os i hvert fald, siger Martin Jensen. 

Det går løs ved FIA Motorsport Games i weekenden 1-3. november.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: