Kvaliteten sejrede på Ring Djursland

Foto: Ib Trebbien

Kvaliteten sejrede over kvantiteten til sæsonafslutningen på Ring Djursland og tilskuerne fik i tilgift både smukt og lunt sensommervejr.

Den regerende DTC mester, Kasper H. Jensen blev med finalesejr i DTC og seks sejre i de otte indledende kvalifikationsheats dagens store vinder han reducerede dermed Ronnie Bremers pointforspring i den samlede stilling. Sidstnævnte havde døjet med sygdom op til løbet og var ikke helt på toppen rent fysisk, men henviste alligevel Max Klinkby-Silver til tredjepladsen i weekendens opgør efter flere tætte dueller.

Med henholdsvis 20 og 19 deltagere til start var Yokohama 1600 Challenge og Super Seven Racing weekendens to største klasser, og begge bød på mange spændende kampe om placeringerne.

I 1600 Challenge delte Stefen Larsen og Martin Henckel Mortensen de største pokaler mellem sig med en sejr og en andenplads til begge.

Nordmanden Alf Marius Loe Sandberg lod sig ikke imponere af det største Super Seven felt i mands minde, da han med to sejre af to mulige demonstrerede, hvordan man kommer hurtigst rund på Ring Djursland i den klassiske sportsvogn.


Morten Straarup vandt første heat i Special Saloon Car med sin Aquila CR1, men parkede den sort/grønne racer i volden for enden af langsiden Michael Klostermann, der vandt de sidste to heat sikkert med sin Chevrolet Corvette.

Weekendens øvrige vindere var Rene Junker Povlsen og Allan Kristensen i Yokohama Super Cup, Valdemar Eriksen, Mads Hoe og Malthe Jacobsen i Formel 4 og 5 samt Magnus Taulborg, Kevin Suensen og Benjamin Frislund i Aquila Synergy.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: