Lasse M. Sørensen starter året på hjemmebane

Foto: Lasse Murmann Sørensen Presse

Hammel-køreren deltager i Kongensbro Rally GP på Munck Asfalts arealer.

Lørdag den 13. april starter Lasse M. Sørensen sin 2019-sæson for alvor. Og det kommer endda til at ske på hjemmebane.

”Jeg skal deltage i det årlige Kongensbro Rally GP, som finder sted i Munck Asfalts store grusgrav mellem Kongensbro og Ans, og det er et løb, jeg glæder mig meget til,” siger rallykøreren fra Hammel.

”2017 var det første år, hvor jeg deltog i Kongensbro Rally GP. Her kørte jeg fra sæsonstart i en Opel Adam R2, og det blev en rigtig god dag i grusgraven. Efter de tre indledende heats endte jeg med at vinde klassen for de tunede biler op til 1.600 cm3, og da dagen var omme, modtog jeg også vandrepokalen som bedste kører under 25 år.”

Også i år starter Lasse M. Sørensen i en Opel Adam R2.


”Mit team har i mange år haft et godt og tæt samarbejde med den danske Opel-importør. Det er et samarbejde, jeg har været dybt taknemmelig for, men da det sidste år blev klart, at Opel-mærket fik nye ejere og dermed også ny dansk importør, gik vi i tænkeboks omkring fremtiden,” fortæller Lasse M. Sørensen.

”Heldigvis har jeg en masse andre gode samarbejdspartnere, og i samråd med dem besluttede vi os for at tage endnu en sæson i en Opel Adam R2.”

Første løb er som sagt Kongensbro Rally GP den 13. april, og fjorten dage senere gælder det så første afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Jeg vil køre hele Dansk Super Rally-serien og så håber jeg på, at jeg kan være mere heldig i år end sidste år,” siger Lasse M. Sørensen, som også skal deltaget i udenlandske løb.

”Jeg skal køre en række udvalgte løb i FIA Benelux Cuppen, ligesom jeg også starter i VM-løbet Rallye Deutschland. Jeg var til start sidste år, men det gik ikke godt i selve løbet. Det løb vil jeg simpelthen gerne give et skud mere, for vi kørte konkurrencedygtige tider på shakedown-prøven, så jeg mener, at vi godt kan være med.”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: