Lasse M. Sørensen toer i DM-rally på hjemmebane

Foto: LMS Rally

Lørdag blev årets anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally afviklet på vejene omkring Kjellerup, og det blev det til et godt rally for Hammels Lasse M. Sørensen, som startede sammen med Karsten Isaksen, Egtved. I deres Opel Adam R2 kørte de en andenplads hjem i klassen for tunede tohjulstrukne biler op til 1.600 cm3, mens de blev nummer 10 generelt blandt de over 80 deltagende mandskaber.

”Det hele kørte bare, og så håber vi på, at vi til DM3 kan fortsætte i samme tempo og måske endda kan sætte det lidt højere op,” siger Lasse M. Sørensen. ”Samarbejdet med Karsten Isaksen var perfekt fra første meter, og bilen fungerede upåklageligt. Det gik meget ligeud, og vi kørte meget i begrænseren. Det var et hurtigt rally, men vi kom helskindet igennem og fik en fornuftig placering.”

Op til denne sæson fik Lasse M. Sørensen ny co-driver i form af Karsten Isaksen, og de to har skullet bruge sæsonens første par arrangementer til at komme ind på hinanden og få samarbejdet i rallybilen til at fungere.

”Vi startede sammen ved den rallytest, som fandt sted om formiddagen inden Kongensbro Rally Grand Prix,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Ved selve rallysprintet sad flere af mine sponsorer på skift ved siden af, og det gik, som jeg havde regnet med, så jeg for tredje år i træk kunne vinde klassen og blive bedste kører under 25 år.”

”Det næste DM-løb var premieren i Tyskland, hvor det traditionelt drejer rigtig meget. Det krævede, at noterne var i orden, og der skulle Karsten og jeg bruge lidt tid på at komme ind på hinanden. Vi fandt også farten, men det var først sent, at vi havde fundet rytmen, så det var et løb, hvor det godt kunne have været bedre.”


Næste start for Lasse M. Sørensen bliver Vestjysk Rally den 29. juni på vejene øst for Esbjerg.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: