Legend-kørerne har ikke tid til sommerferie – Årets anden mesterskabsafdeling køres søndag på Padborg Park

Foto: OK Mobil 1 Legend Cars

Selv om sommeren er over os, har deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car ikke tid til at holde sommerferie. For med solen og varmens komme er der også blev åbnet for visse motorsportsarrangementer, og det skal naturligvis udnyttes.

Den 21. juni kunne den populære racerklasse langt om længe afvikle sæsonens første mesterskabsafdeling, og nu på søndag – den 5. juli – er man klar til at afvikle næste runde. Det sker på Padborg Park, men desværre kommer det endnu engang til at foregå uden publikum. Det er selvfølgelig synd, for de mere end 30 deltagere, som ventes til start på den sønderjyske racerbane, forventes at levere masser af spændende race i de tre heats.

Sæsonstarten bød på tre forskellige vindere af de tre heats, og vindertrioen – Mathias H. Jensen, Hinnerup, Anders Elkjær, Grenå, og Magnus Madsen, Skjern – topper mesterskabstabellen med næsten det samme pointantal. Det ser ud til, at det også bliver blandt dem, at vi skal finde den kommende søndags vindere, men ved årets første runde var der flere stærke kørere, som bød ind, men lige præcis manglede det sidste i at komme helt til tops.

Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, kørte sig således en enkelt gang til en top 3-placering og viste, at han havde farten til mere. Lukas Nedergaard Jensen, Hobro, var tilbage i feltet, og selv om et uheld for præcist et år siden gav ham en ufrivillig pause fra sporten, stod det klart, at han stadig havde farten. Det samme var ikke tilfældet for Mirza Ahmetagic, Randers. Sidste år var han helt til det sidste med i mesterskabskampen, hvor han endte med at sikre sig en sølvmedalje, men i år fik han en utrolig dårlig start på sæsonen. Han manglede kort og godt fart i sin blå og metalgrå racer, men hvis den bliver justeret rigtigt ind, vil han kunne kæmpe med om sejrene på søndag.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen tæller også en oldboys-klasse for kørere, der er 40 år eller ældre.


Her fik Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, en helt fantastisk start på sit titelforsvar, da han på FDM Jyllandsringen scorede maksimumpoint i såvel tidtagningen som i de tre heat. Flemming Jensen, Jægerspris, var den eneste anden oldboyskører, som i samtlige tre heat gav Lars Bohnensach Ebbesen modstand, mens Kim Schmidt Petersen, Hadsten, var tæt på at slå ham. En kombination af uheld og kollisioner gjorde dog, at sidste års toer i oldboyskonkurrencen blot indtager sjettepladsen i den aktuelle stilling.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: