Madbull Racing forhøjer indsatsen i 2021

Foto: TCR Denmark / Kim Gripping

Et nyt kapitel i Madbull Racings historie skal skrives i den kommende sæson. Det midtjyske racerteam arbejder på at forøge indsatsen i TCR Denmark og således stille til start med flere biler i mesterskabet.

Med næsten tyve års erfaring med firehjulede fartmaskiner på de danske baner – og før det godt ti år på tohjulede – er Madbull Racing og den kørende teamejer, Kim Lund Johansen, klar til at give de mange års erfaringer videre til den næste generation.

“Vi er det nok mest erfarne racerteam i Danmark, målt på antal omgange på de danske racerbaner, og selvom vi aldrig har kørt på de højeste budgetter, kan vi stadigvæk være med på et højt niveau. Jeg synes, tiden er inde til at give vores erfaringer videre til et ungt talent”, fortæller Kim Lund Johansen, der selv har otte mesterskabstitler på CV’et.

Arbejdet med at udbygge teamet er i de indledende faser, og håbet er at finde én eller flere kørere til næste års TCR Denmark-sæson – men mindre kan også gøre det:

“Vi vil rigtigt gerne have flere biler kørende i TCR Denmark, men som sådan er det ikke vigtigt om det bliver dér eller i DEC, 1600 Challenge eller noget helt fjerde. Fokus er på at kunne give vores erfaringer videre til andre kørere”, fastslår Kim Lund, som håber at kunne arbejde med kørere, hvor talentet er større end den økonomiske formåen:


“Det har altid været nødvendigt for os at vende, dreje og skrue på budgettet for at få vores til tider høje ambitioner til at lykkes. Det er en del af vores DNA, og derfor håber jeg også at vi næste år kan hjælpe en kører, der ikke nødvendigvis har en kæmpe økonomisk opbakning – men til gengæld har det mindset, som kræves for at nå til tops.”

Satsningen på en ung kører betyder imidlertid ikke, at den kørende teamejer selv har planer om at hænge køredragten på plads i skabet:

“Slet ikke! Jeg forventer da i en vis grad at blive udfordret af vores kommende kører på et tidspunkt i løbet af sæsonen, men jeg er ikke færdig med at køre endnu”, lyder det selvsikkert fra midtjyden.

I løbet af vinterpausen rykker Madbull Racing i nye lokaler udenfor Silkeborg, hvor der bliver mulighed for at lave sponsorarrangementer og afholde møder i løbet af sæsonen.

Madbull Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: