Magnus Pedersen er tilbage i toppen af Nordic 4

Foto: Grippo

Med to heatsejre stod den djurslandske kører stærkt i weekendens afdeling af mesterskabet på FDM Jyllandsringen.

Det var ellers Mathias Bjerre Jakobsen, der så ud til at blive den dominerende kører. Efter en flot indsats i kvalifikationen tog han sin anden pole position i træk, og i det første heat var han også urørlig – indtil et teknisk problem stoppede hans vej mod sejren.

Det betød, at Louis Leveau var i føring – det i øvrigt efter en flot start på heatet, hvor han kørte sig frem til andenpladsen – men det varede ikke længe. Sebastian Bach øjnede muligheden for en sejr, og det lykkedes aalborgenseren at tage føringen og holde den til målstregen.

Søndag formiddag var det Magnus Pedersen, som kom hurtigt fra start og tog føringen næsten øjeblikkeligt. Bag ham havde flere kørere travlt, men Mathias Bjerre Jakobsen nok mest. Fra sin startplacering på 15. pladsen var han allerede efter første omgang fremme på niendepladsen. Det fortsatte hele vejen op til tredjepladsen, som han overtog fra Mads Hoe.

Marius Kristiansen havde godt med fart i bilen og forsøgte at bide skeer med Magnus Pedersen, men måtte gå fra offensiv til defensiv kørestil, da Mathias Bjerre Jakobsen begyndte at nærme sig.


Weekendens sidste løb var endnu en opvisning fra Magnus Pedersen, som efter halvanden omgang kunne gå forbi Mads Hoe, som med en god start havde taget føringen af løbet. Den holdt helt til målstregen, til trods for at Mads Hoe flere gange kom ganske tæt på.

Sebastian Bach var ved flere lejligheder fremme og lægge pres på Mads Hoe, men måtte tage til takke med en tredjeplads. Carl Pramming, som fik sin debut med Racecraft Driver Academy i weekendens løb, fandt for alvor farten i det afsluttende heat. Han kæmpede sig kortvarigt op i top fem og holdt fast i en flot syvendeplads efter nærkamp med Louis Leveau og Mads Kjeldtoft Ljungberg.

Om tre uger er der atter formelbiler på programmet. Denne gang gælder det Gelleråsen Arena et stenkast fra Karlskoga i Sverige. Det er klassens andet besøg på banen, og der er lagt op til godt racerløb i samarbejde med den svenske Formula Nordic-serie.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: