Malthe er sulten efter flere sejre

Foto: Boxengasse

Malthe Jakobsen sluttede med en sejr, da han under årets næstsidste løbsweekend i Formel 4-klassen udbyggede sit mesterskabsforspring med nye topresultater.

Allerede lørdag blev første trumf sat – og dét i sidste sekund af tidtagningen. Ganske som ved forrige løb lykkedes det den unge thybo at sætte hurtigste tid af alle på sin sidste omgang. Dermed kunne han starte det første af weekendens tre løb fra førstepladsen.

Førstepladsen fik han dog ikke lov at beholde hele løbet igennem. Efter at have haft et fint forspring til forfølgerne tabte han to sekunder da han skulle forbi en langsomtkørende konkurrent.

– Det var lidt træls at tabe forspringet der. Bagefter fik jeg selv lavet en bremsefejl, så jeg røg ned på andenpladsen, forklarer Malthe Jakobsen, som kunne gentage andenpladsen i det næste heat.

– Jeg fik en ret god start og gik fra syvendepladsen til andenpladsen på første omgang, så det var ret fedt. Det var stort set umuligt at komme op og overhale Mads Hoe på førstepladsen, for vi lå så tæt i toppen af feltet, at jeg risikerede at sætte andenpladsen på spil for at overhale – så jeg blev pænt bagved, forklarer Malthe.


Til gengæld bød det afsluttende heat på en sejr til Malthe Jakobsen og ikke mindst de hårdtarbejdende mekanikere fra FSP-teamet. Og selvom Malthe har betrådt det øverste trin på podiet en del gange i løbet af sæsonen, er der ikke planer om at ændre på det til finaleløbet.

– Jeg ved godt at jeg efterhånden har en rigtig fin føring i mesterskabet, men jeg kommer jo for at køre racerløb og for at udvikle mig som racerkører, så målsætningen er den samme. Teamet har leveret en vinderbil igen denne gang, og til finalen kører vi – også – for at vinde, lyder det fra den hurtige thybo.

Jakobsen Motorsport

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: