Malthe Jakobsen fortsætter titeljagten på Padborg Park

08062019KG_0790.jpg
Foto: Boxengasse

I weekenden vender Formel 4-klassen tilbage til dansk asfalt efter en enkelt weekend på svenske Kinnekulle Ring. For Malthe Jakobsen betyder det at endnu et skridt mod Danmarksmesterskabet skal tages:

– For mit vedkommende gælder det om at fortsætte stilen fra de sidste par løb. Jeg har stadigvæk 16 point op til førstepladsen, så min prioritet er at køre point hjem til mesterskabet, fortæller Malthe Jakobsen, der først stødte til konkurrenterne i Formel 4-klassen efter første løb var kørt.

Med to heatsejre af tre mulige på Kinnekulle Ring ser det ud til at Malthe har fundet formen. Selv føler han sig da også parat til et par dages race på Padborg Park:

– Jeg glæder mig til at komme på banen igen; det er måske ikke den mest spændende bane på løbskalenderen, men til gengæld er det årets store løb dernede med fest og racerløb langt ud på aftenen, og det giver en fed stemning. Det er ærgerligt at Formel 4-bilerne ikke får lov at køre i mørket i år, for det var en sjov oplevelse sidste år.

Efter sommerløbet i Sverige var én Formel 4-konkurrent ude med riven efter Malthe, som angiveligt havde optrådt usportsligt og spærret for konkurrenten i et helt løb. En påstand, som får thyboen til at trække på smilebåndet:


– Jeg har set optagelserne, både fra TV og onboardkameraer, og der fandt jeg en del huller, hvor der var mulighed for at overhale mig. Det er super nemt at sidde på Facebook og være utilfreds, men måske kræfterne skulle bruges bag rattet i stedet for.

Night Race er årets største løb på Padborg Park og køres fredag og lørdag. Malthe er allerede i aktion fredag morgen kl. 08.20, hvor tidtagningen bliver kørt.

Jakobsen Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: