Malthe Jakobsen gør klar til Rolex-jagt i Florida

Foto: Crowdstrike Racing

I weekenden afholdes Roar Before The 24; de officielle test- og kvalifikationsdage forud for årets 24 timers-race på Daytona International Speedway. Malthe Jakobsen er tilbage i det traditionsrige langdistanceløb, hvor han i år deltager for Crowdstrike Racing by APR i LMP2-klassen.

Kørerbesætningen er den samme som i Asian Le Mans Series, hvor den hurtige thybo deler bilen med teamejer George Kurtz og Colin Braun. Til 24 timers-løbet på Daytona støder britiske Toby Sowery til teamet, som på papiret ser ud til bestemt at kunne kæmpe med om sejren:

– George og Colin er et par dygtige kørere, og Toby har masser af erfaring fra blandt andet Indy NXT-mesterskabet og enkelte løb i LMP2, så jeg tror ærligt talt ikke at jeg kunne have bedre kort på hånden til Daytona, siger Malthe Jakobsen, der har sat sigtet højt – direkte mod det eksklusive Rolex-ur, som gives til løbets vindere.

– Det er ikke fordi jeg er den store ur-nørd, men det er en god bonus for at vinde løbet. Det er ét af de trofæer, som ville få en særlig plads derhjemme, griner Malthe Jakobsen, der glæder sig til gensynet med amerikansk racing og ikke mindst Daytona:

– Daytona er et fedt løb med masser af glade fans, og efter en måneds vinterpause er det et rigtig godt løb at starte året op med. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang, siger han.


De tre testdage afsluttes med kvalifikationen til den efterfølgende weekends 24 timersløb. Kvalifikationen kan ses søndag fra klokken 19.55 på IMSA.tv.

Rolex 24 at Daytona bliver vist på IMSA.tv fra løbets start lørdag den 27. januar klokken 19.40.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: