Malthe Jakobsen jagter nyt Europamesterskab med COOL Racing

Foto: JazzVian & COOL Racing

Sidste års Europamester i LMP3-klassen tager skridtet videre og satser benhårdt på endnu et mesterskab i European Le Mans Series. Denne gang bliver det i LMP2 Pro/Am-klassen med to skarpe medkørere.

Sammen med den firedobbelte Le Mans-vinder, Nicolas Lapierre, og gentlemankøreren Alexandre Coigny kommer den hurtige thybo i godt selskab. Malthe Jakobsen har også selv høje forventninger til sæsonen:

– Jeg udviklede mig meget som kører sidste år, og både Nicolas og resten af teamet har lagt mange kræfter i at klæde mig godt på til denne sæson. At få lov at dele bilen med så erfaren en kører som Nicolas betyder virkelig meget for mig. Jeg kommer til at suge til mig af hans erfaringer og måle mig op mod hans omgangstider og performance. Det bliver virkelig fedt, siger Matlhe Jakobsen.

Forberedelserne har stået på i næsten et helt år. Allerede i slutningen af foråret 2022 fik thyboen sin første testkørsel i en LMP2-bil, så han føler sig godt klar til at komme i gang.

– Bilen er hurtigere end LMP3-bilen, men et stykke hen ad vejen er den faktisk meget letkørt. Der kommer helt sikkert nogle aha-oplevelser hen ad vejen, men jeg synes at jeg er parat til at det hele går i gang, siger han.


Allerede i den kommende weekend starter sæsonen for Malthe Jakobsen, når Asian Le Mans Series tager hul på sin ultrakorte løbskalender med fire løb á fire timer fordelt på to weekender. Her stiller Malthe op i samme kører-lineup hos COOL Racing:

– Det bliver fedt at komme i gang igen. Der har været masser af forberedelser både hjemme og hos COOL Racing, så nu glæder jeg mig til at få min løbsdebut i LMP2-klassen. Vi kommer for at vinde, så der er en smule pres på at præstere fra start – men jeg tager det én ting ad gangen og husker at nyde det hele undervejs, lyder det fra Europamesteren.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: