Malthe Jakobsen på pokaljagt i Malaysia

Foto: Jakobsen Motorsport

I den kommende weekend køres første afdeling af Formula 4 South-East Asian Championship (F4 SEA) på den tidligere Formel 1-bane, Sepang. Banen ligger lige udenfor den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, og Malthe Jakobsen har sat ambitionerne højt.

Den 15-årige racerkører, som i år deltager i løbsserien langt fra hjemmet i Sennels, har nemlig et meget konkret og krævende mål for årets første løbsweekend:

– Jeg håber at jeg kan rejse hjem fra Malaysia med et par heatsejre og en føring af mesterskabet i bagagen, siger den Team Danmark-støttede racerkører, som skal dyste mod dygtige Formel 4-kørere fra det meste af verden. Til Malthes held deltog han allerede i et enkelt løb i serien sidste efterår, og kombineret med testdagene på banen i marts måned har han allerede et godt kendskab til både banen og bilen.

Alligevel bliver der også udfordringer på vejen, indrømmer han:

– Den største udfordring, tror jeg, bliver vejret. Der er stor temperaturforskel fra Danmark til Malaysia, og selvom det er en åben bil, bliver det rigtigt varmt når jeg sidder bag rattet, så det kræver en del af mig, rent fysisk. Lige nu truer vejrudsigten med 30 grader og regn, så det bliver spændende!


Op til afrejsen har Malthe haft travlt. Ud over at passe sin skolegang var han fredag til netværksmøde med BNI-netværket, hvor han gav et indlæg omkring sin drøm og arbejdet for at blive en af de næste store racerkørere. Tidligere på ugen var TV-kanalen DR Ultra forbi for at optage et indslag om den thy’ske racerkører. Det bliver vist på kanalen tirsdag kl. 18, men kan man ikke vente, er det tilgængeligt online på https://www.dr.dk/tv/live/dr-ultra fra kl. 11.

– Ja, der har været lidt mange ting at se til her på det sidste, så det bliver rart at komme afsted og kunne fokusere 100% på at køre racerløb i nogle dage!

Igennem hele løbsweekenden kan Malthe følges på sin Facebookside, som vil blive opdateret med historier og resultater fra start til slut. Den findes på dette link: https://www.facebook.com/Jakobsen-Motorsport-265157783618146/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: