Når det ti timer lange Petit Le Mans starter lørdag klokken 18 dansk tid er det med Malthe Jakobsen og Performance Tech Motorsports i første startrække.

Teamkammeraten, svenske Rasmus Lindh, satte fredag aften dansk tid næsthurtigste omgangstid i kvalifikationen forud for lørdagens løb. Med bare 0,086 sekund op til hurtigste LMP3-bil er der sat en tyk streg under teamets potentiale.

Annonce:

– Det er et virkelig seriøst team, og både Rasmus og vores amerikanske bronzekører Dan Goldburg er hurtige og stabile. Vi er her for at vinde, og selvom alt kan ske i et ti timer langt racerløb, så er det et helt realistisk mål, siger Malthe Jakobsen, som har fået én på opleveren i sin første amerikanske “race week”:

– Jeg er helt overvældet af de mange fans, som camperer i alt fra små telte til store autocampere helt ud til banen. Da vi gik banen rundt, stod folk og skulle have autografer gennem hegnet – også selvom de ikke helt vidste hvem, jeg var. Det er en kæmpe oplevelse, og jeg føler mig virkelig godt taget imod.

Grundet reglementet i IMSA-serien starter Rasmus Lindh i bilen, når løbet starter lørdag klokken 18 dansk tid. Efter planen kommer Malthe Jakobsen i bilen mellem klokken 21 og 22, hvor han kører to stints. Det bliver dog først når mørket falder på, at Malthe for alvor kommer i aktion:

– Det ser ud til at Rasmus og jeg kommer til at dele en stor del af aftenkørslen mellem os. Jeg fik nogle omgange i mørke i går, og det var helt okay, så jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang med løbet, slutter Malthe Jakobsen.

Motul Petit Le Mans vises fra start til slut med danske kommentatorer på TV3 Sport. Løbet kan også streames gratis på www.imsa.tv.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply